|

Buna TPU! Am o intrebare serioasa. intr-un fel sau altul. happy

Deci eu am un telefon de trei ani si jumatate, nici contactele nu le mai gaseste, decat daca astept aprox 2 minute, e oribil, nici nu mai decent, totul e in lag, si singurele momente de viteza e atunci cand ma lasa sa pun parola fara lag. Microfonul nu mai zic, nu ma aude nimeni, trebuie sa tip, nici muzica nu merge lejer, e in lag. Bateria nu dureaza 3 ore pe lum. cat mai joasa posibila, si mod economisire baterie non-stop.

Dar oricum, de la un telefon de 400 de lei, in 3 ani, nici nu ai ce sa ii ceri. Parintii stiu asta, dar cred ca exagerez. Au zis ca daca trec examenul cu note bune o sa imi ia ce telefon vreau. Dar de curand cand tata a vazut ca si garantia s-a dus, mama a zis ca daca esti cuminte poate vezi telefon. Pe asta nu mai pot face nimic, si as vrea sa va intreb, cum il pot deteriora pe interior ( adica sa se aprinda si mai greu, si totul sa fie neutilizabil ), ca sa il schima, ca asa a ajuns vorba intre noi. Cred ca par mofturos, dar asta e, nu stiu cat il meri, dar ii ajut, nu fac tampenii ca altii ( sa beau, sa fumez, etc, deoarece asa e pe aici in comuna, si cred ca in general ), invat de note peste 9 ( inclus, si rare exceptii de cateva 8-uri ). Exista aplicatii de genul?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cauta pe Youtube sigur gasesti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai prima varianta arfii sa dai cu el de ciment sau altceva si sa i se sparga ecranul, sa nu mai functioneze touchscreen-ul.
Poti sa ii zgarii cu ceva clemele de la baterie, sa nu mai faca atingere si drept urmare nu se mai aprinde.
Sau ai putea sa il bagi in apa, si logic zici ca ti-a scapat.
Succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Claucs):

Am zis sa nu se vada la exterior, adica sa i se consume bateria mai rapid, sa porneasca mai greu. Ca fratele meu mi-a dat cu mana peste el ca nu i l-am dat de curand, si ei zic ca nu stiu sa am grija de el, ca sunt iresponsabil. Dar eu nu am spart/pierdut nici un telefon ever. Si am avut primul tel la 7 ani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai bine decat sa iei unul nou cu o gramada de bani, iei unul de pe olx eu am un Philips de un an care la pretul normal era 10 milioane iar eu l-am gasit acolo cu 5 si merge perfect pana si dupa un an, nu am probleme totul este foarte ok, dar de ce nu il resetezi? ma refer la telefon?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru elgoog):

L-am resetat de mi s-a scarbit!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează