| RatonelHD a întrebat:

Buna TPU. Coolerul de la laptopul meu sa incalzeste foarte tare si nu stiu de ce. L-am curatat bine, nu are nici o scama, dar uneori se invarte sacadat sau chiar de loc, nu stiu ce sa fac. L-am desfacut sa vad daca e conectat bine si este. Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| RatonelHD explică (pentru alexboss2020):

Am luat unul, dar laptopul meu se incalzeste prea tare, inainte chiar sa facea efectul, cam acum o saptamana

| UsualBoy a răspuns:

Problema poate apărea din mai multe cauze. În primul rând uităte să vezi când îți face figuri (când te joci, cânde rulează filme, ori videoclipuri, etc). Fă niște update-uri la drivere, programe gen flashplayer... Te sfătuiesc ca în momentul în care merge sacadat să apeși concomitente tastele ctrl+alt+delete și se va deschite o fereastră numită"Task Manager", mergi în PROCESSES și uită-te pe coloana CPU și CPU Usage. (dacă ai valori mari problema este la procesor) trebuie curățat și pus pastă termoconductoare. Dacă valorile sunt mici- verifică viruși, reinstalează windows-ul, drivere, fă și update-uri și e gata.

| Ciurezeanu_Nicolae_Marian_1967 a răspuns:

Este posibil, (daca ai toate driverele instalate corect) ca axul ventilatorului sa fie blocat. Vezi daca se invarte usor cu mana libera. Daca se invarte usor atunci este ccea ce ti-a spus UsualBoy. Daca se invarte greu pune putin ulei de masina de cusut cu o seringa pe axul ventilatorului. Sper sa mearga. Eu asa pateam cu ale mele. se bloca axul de la praf. Bafta. E indicat asa cum a spus si colegul, sa schimbi si pasta termoconductoare.

| RatonelHD explică (pentru Ciurezeanu_Nicolae_Marian_1967):

Am schimbat pasta, si am pus ulei acum 3 zile