anonim_4396
| Anonim întreabă:


Mi-am reîncărcat greșit cartușul Canon PG-545 găurind partea de jos prin care testezi dacă merge cerneala.
În plus, de parcă n-ar fi de ajuns, am găurit o parte greșita din cartușul color CL-546, dar n-am introdus cerneală acolo și nici nu curge cerneala.
Acum îmi dă eroarea 1401 și nu pot folosi nici scanner-ul nici xerox, etc. nici s-o instalez pe laptop(mi-o gasește pe rețeaua wi-fi dar îmi dă eroare la instalare )
Ce să fac, să cumpăr ambele cartușe sau numai cel negru?
P.S. Imprimanta este Canon Pixma MX495 iar cerneala din color merge pe foaie

7 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Numai cartusul negru. Iti recomand sa iei unul mai mare: http://bit.ly/2uuWxiS Si cand o da eroare cel color tot unul XL sa iei: http://bit.ly/2uw2uMI

| Anonim explică (pentru Salontanul):

Multumesc de raspuns. Tocmai de pe eMAG fac comenzi?

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Faci de unde vrei. Poti sa cauti pe mai multe site-uri si sa vezi unde este mai ieftin dar sa ai grija ca te costa si transportul. Spre exemplu pe un site te poate costa 60 lei cartusul dar taxa de transport este 20 lei. Pe altul te poate costa 62 lei cartusul dar taxa de transport este 15 lei sau prin posta si atunci este si mai ieftin. De exemplu e-Mag cred ca are si ceva cu posta roamana dar taxa este tot 15 lei si la curier si la posta. Sunt altele care au 10 lei la posta. Te orientezi.

| Anonim explică (pentru Salontanul):

Da am vazut ieri, difertnta de 10 lei la produs, dar +transport costa mai mult ca de pe eMAG(si situația se repeta pe cele mai multe site-uri).
La eMAG am facut comanda prin posta fiind transport gratuit, iar cartusul xl este 88, 4 lei

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

La eMag transportul este gratuit peste 200 lei si doar pentru produsele sale. Fiecare magazin afiliat are propria sa politica de transport. Cartusul este, insa, de la eMag si te va costa inca 15 sau 18 lei.

| Anonim explică (pentru Salontanul):

Am depus comanda azi, si alegand transport prin posta e gratis transportul, si alte comenzi prin posta depuse pe eMAG erau gratuite la transport

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok. Sa fii sanatos!