|

Buna TPU! Sunt pasionata de inteligenta artificiala si functiile acesteia! Puteti sa imi spuneti o aplicatie care sa mearga si fara internet? tot caut si nu gasesc, nu conteaza daca este in engleza ca o stiu foarte bine sau ceva in care sa antrenezi robotul. Dau Funda!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

O inteligenta artificiala este absolut orice program integrat intr-un dispozitiv care il ajuta sa faca anumite sarcini fara ajutorul omului. Nu cred ca gasesti ceva similar care sa mearga fara internet pentru ca in general aceste programe sunt facute sa interactioneze cu diverse dispozitive din locuinta. Un exemplu de program e Alexa de la Amazon. Daca esti interesat de inteligenta artificiala doar ca un "companion" sau ajutor atunci SIRI despre care a zis "suntserios, sau Alexa de la Amazon ori softul folosit de noul telefon Allview sunt cele mai apropiate de ceea ce cauti. Daca esti interesat mai mult de modul in care functioneaza atunci incepe cu documentatia pentru programare si diverse algoritme in diverse limbaje de programare, ca sa-ti faci o idee de ansamblu.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca asta:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.banana4apps.aihologram

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Despre ce robot vorbesti si ce aplicatii cauti? Ca intrebare ta nu prea are nici cap nici picioare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

O aplicatie AI ( Artificial Intelligence ) care sa mearga fara net sau o aplicatie care sa iti antrenezi robotul sa zica ceva, ca un om adevarat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru KawaiiKittySandra):

Aplicatii de AI sunt suficiente, da nimic iesit din comun. Si SIRI de la Iphone e o astfel de aplicatie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Alte exemple de inteligenta artificiala pot fi considerate cele de pe site-ul cleverbot sau Evie existor, doar ca iar, trebuie net.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează