| pisicuta123456789 a întrebat:

Buna,TPU! Vreau sa cumpar o imprimanata (multifunctional) cu sistemul CISS, adica sa se incarce cu "bidonasele acelea" in care torni tusul. Vreau una buna, nu conteaza daca nu are wi-fi, sa fie compatibila cu windows 7 si 10, sa aiba si scanner, negru-color. Ma uitasem la EPSON L565 si am vazut pe Emag niste pareri negative. O are cineva? Daca da, cum vi se pare? Si ce alta imprimanata de genul acesta mi-ati recomanda? Sa fie maxim 1000 lei. Multumesc!

3 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Nu pot sa ți recomand un model anume, dar ar trebui sa ai grija la anul apariției pe piața al imprimantei dacă vrei sa meargă pe Windows 7. Dacă iei una apărută anul acesta, sunt șanse mari sa nu meargă, datorita lipsei driverelor pentru 7.
Ideal ar fi un produs din 2015-2016.

| NLS a răspuns:

M-am uitat putin peste ea. La o descriere amanuntita si cateva review-uri.
In primul rand, mi se pare foarte scumpa, pentru ceea ce ofera. De ce acel pret? Doar pentru ca o umpli tu acasa cu "bidonul"?
Iti cad gradele daca duci cartusele dintr-una normala la umplut la un centru xerox (sau pe unde se mai fac refill-uri)?

Am luat cu 220 euro un Brother J5720DW, ce suge putina cerneala fata de fostul meu HP si imprima formate A3.
Are si fax, xerox si un scanner bunicel (si un soft foarte bun pentru scanat, dar in varianta Light... "ca sa faci treaba", ai nevoie de varianta full sau de alt program bun pentru scanat)

Nu ca vreau sa o laud, dar de asta am ales Brother. M-am documentat si toate indiciile aratau ca e mai economica decat HP sau celelalte. Si chiar e.

Si apropo de scanare, imprimanta mea, la pret mai mic scaneaza la rezolutie mai mare.

Mi-as lua CISS daca va avea vreodata un pret corect. Pentru o imprimanta A4, mai mult de 450 ron nu merita nici un leu.

Nota pe care i-o dau : 5, 5 din 10.

Si as avea la final o intrebare: cine ti-a bagat in cap ca ai avea nevoie pentru acasa de asa ceva? Printezi minim 900 pagini pe luna?

| pisicuta123456789 explică:

Pai aici de ce nu?