|

Buna ziua, am o mare problema, cu o adresa de email, pur si simplu, mi s-a blocat sa zic asa si imi cere intrebari de genul Care e unchiul tau preferat sau care e numele primului profesor si nu mai stiu aceste intrebari avand in vedere ca nu am facut eu contul, si nici cel care mi l-a facut nu mai stie, pot face ceva sa imi recuperez contul, cumva, va rog dau funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Un mail se poate recupera prin intrebari de securitate (de care te impiedici tu), prin mail alternativ, care sa confirme identitatea ta si sa deblocheze contul, sau prin sms, daca pe contul de mail ai trecut un numar de telefon mobil.
Incearca sa recuperezi contul personal prin adresa de mail alternativa (posibil a celui care ti-a facut contul), daca ai aceasta optiune. Daca la recuperarea contului apar doar intrebarile de securitate, fara raspunsul dat la acel moment nu poti debloca adresa de mail. Alternativa e un alt mail asemanator ca denumire, pe care sa treci neaparat un numar de telefon, prin care sa-l recuperezi, in caz ca se blocheaza din nou.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti cere resetarea prin SMS, daca ti-a trecut si nr tau acolo, si iti vor trimite un cod, de obicei din 4 cifre, il introduci si apoi poti schimba parola

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai... Tu ai uitat parola asa-i? Si ai dat acolo unde scrie "Ai uitat parola" si ca sa ti-l recuperezi iti cere aceste intrebari de cand ai facut tu contul... Cel mai probabil ti-ai pus si tu cel mai apropiat unchi sau profesor... Daca nu merge fa-ti alt cont

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează