|

Bună ziua,

Am o problemă cu contul de Facebook, m-am luptat până adineauri cu un individ care vrea să mi-l fure.

Când am făcut contul l-am făcut pe un nr de telefon, asta s-a întâmplat prin 2013, între timp eu nu am mai folosit nr și a expirat, a fost dat altcuiva.

Am încercat să îl schimb de multe ori și nu am putut, mi-am pus și numărul actual și când mi-am resetat parola i-a venit și lui codul și așa a încercat insistent să îmi schimbe parola, mi-a schimbat parola de peste 6 ori, eu pe o parte, el pe o parte.

La un moment dat m-am gândit să pun adresa de email, după ce am pus adresa de email mi-a venit mesaj că a intrat iar pe cont, am intrat la securitate, am confirmat​ că e contul meu și ca prin minune a mers să șterg numărul celălalt, al lui, fostul meu număr.

După toate astea, am rămas cu o problemă la mesaje, nu știu ce a făcut sau dacă a făcut dar mi-au dispărut mesajele și nu mai pot da mesaje, îmi arată că se încarcă contactele, dar nu se întâmplă nimic sau îmi scrie că ceva e greșit​ și să încerc din nou.

Sunt epuizat. Aveți idee ce se întâmplă?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred ca cel mai bine rogi un prieten sa iti dea report la cont si sa specifice ca e furat si cand o sa vrei sa intri pe el o sa iti ceara buletinul ( poza, orasul si data nasterii atata trebuie sa se vada din el), iar persoana cealalta nu mai are ce sa iti faca. Eu asa am facut, si probabil va disparea si problema ta cu mesajele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vai de capul tău, când mă gândesc ce probleme îți pot crea unii cu care nici măcar nu ai interacționat vreodată.
Lasă un mesaj la Facebook (in lb engleză) lângă notificări, unde apare "Raportează o problemă".
Părerea mea e să nu intri in toate detaliile, să le spui că te lupți cu o altă persoană pentru același cont, fiindcă din victimă s-ar putea să te trezești tu cel acuzat.
Spune-le doar ca nu mai deții nr. X de telefon și ai prefera sa rămâni în cont doar cu actualul număr.
Dacă nu se rezolvă, le poți menționa că proprietarul noului număr îți violează intimitatea în mod constant, lucru care te deranjează.
De obicei, FB îți răspunde în cca 24h.

Tipul ăsta nu cred că îți vrea într-adevăr răul (în acest caz, putea solicita ștergerea contului), dar pur și simplu și-a pus în minte să se joace cu nervii tăi. E paranoic.
Încărcarea dificilă a mesajelor nu cred că are legătură cu respectivul, probabil și contul e "epuizat"de chinul la care a fost supus în ultima perioadă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Weitzer):

Oh, asta e o problemă minoră, față de precedenta, se poate rezolva ușor. Scrie tot acolo, unde ți-am spus, la "Raportează o problemă" și spui că ai probleme cu primirea/expedierea mesajelor. Ei vor rezolva situația.
Știi ceva? Bine că ai scăpat de tipul ăla, care poate sufera de dublă personalitate și uneori nu își mai amintește ce face cealaltă jumătate a lui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Weitzer):

Ok.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează