|

Care e mai bun Samsung sau iphone?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde ce-ți dorești. Samsung este mai bun in ceea ce privește de înfățișare, are mai multă memorie ram si poți tine pana la 6 aplicații deschise simultan plus o camera mult mai buna. Apple are telefoane ce se mișca puțin mai bine si o interfața punct mai intuitiva. Sa nu uitam ca pe Apple nu poți Descarcă melodii, decât sa le cumperi iar pe app store nu sunt atât de multe aplicații si sunt mult mai multe cu bani. Eu as alege Samsung, dar trebuie sa apăra iPhone 7 in Septembrie așa ca pana acum este Samsung dar după lansarea lui iPhone 7 nu știu cum va fi.
Sper ca te-am ajutat.
Funda?

| explică (pentru Xander123):

Nu poti sa bagi melodii de pe pc?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Samsung pentru o multime de motive.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu compari o companie cu numele telefoanelor Apple, cum asa?

Hai sa invatam sa formulam o intrebare, uite, te ajut eu :

"Ce companie de telefoane alegeti dintre Samsung si Apple?"
sau
"Ce alegeti dintre telefoanele de la Samsung si telefoanele de la Apple?"

Raspunsul este : In functie de bani si de necesitati alegi ori un ori alta, nu este atat de usor de ales una din cele 2.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde. Se zice ca cel mai bun telefon e iphone.ul pentru ca și după 2-3 ani de folosire, funcționeaza la fel de bine ca la cumpărare. Dar la capitolul tehnologie de ultima ora Samsung.ul este cu mult peste Iphone, eu momentan dețin Galaxy s5 și sunt foarte mulțumit, merge foarte bine, nu are lag și îl am de 8 luni. Înainte de s5 am avut iphone 5 care de asemenea se mișcă bine, însă avea și mici probleme, ca de exemplu faptul ca nu se aude foarte tare când vorbești la telefon, pozele nu sunt așa clare ca la Samsung și sunt și foarte pretențioase, în sensul ca se zgârie repede și bateria nu tine foarte mult, cum tine la Samsung. Dacă ai întrebări, eu aștept.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dupa mine, Samsung...
iPhone-urile sunt aiurea, mananca multa memorie din spatiul de stocare si net...
Samsung e mai usor de folosit si mai bun.
(Imi e usor sa aleg dintre Samsung si iPhone, dar imi e mai greu dintre Nokia Lumia si Samsung big grin )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Alegerea este a ta, eu cred ca si Samsung-ul si Iphone-ul sunt bune, dar cand vine vorba de iphone recomand iphone 5 din motive happy La Samsung recomand Samsung s6, dar daca vrei ceva mai ieftin ----> Samsung galaxy grand prime, nu e chiar ieftin, 4 mil. cred, dar e mai ieftin decat s6, sper ca te-am ajutat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează