|

Cum as putea sa aflu numele la o persoana am doar o poza.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca poza este copiata dupa internet atunci mai poti afla detalii despre ea! Copiaza adresa legaturii prin clik dreapta pe poza si proprietati si apoi du-te pe google si da-i paste (lipire)Te duci apoi in dreapta la imagini si daca gasesti imaginea ta acolo dai clik pe ea si afli cateva detalii despre ea (nu stiu daca si numele dar incercarea moarte n-are) Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Singura solutie este sa faci rost de o baza de date de la poitie sau servicii secrete, sau mai poti incerca si aici http://www.tineye.com/ desi sperantele sunt minime.Incearca! Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de ce vrei să faci acest lucru. Dacă o faci doar din interes personal, atunci nu prea e bine, şi nici şanse prea multe nu sunt, având în vedere că e vorba doar de o poză şi nimic mai mult, adică alte informaţii legate de acea persoană, gen: vârstă, data naşterii, etc.
Singura posibilitate de a afla ar fi numai în cazul în care acea persoană ţi-a facut ceva rău (ţi-a spart casa de exemplu, sau ţi-a furat ceva şi-a dispărut). Atunci da, mergi la poliţie, dai poza, iar ei îl vor găsi imdiat în baza de date. Pentru că au sisteme de căutare mult mai sofisticate decât ai tu, şi-n plus au acces la intranet, o reţea la care iarăşi, tu nu ai cum să ai acces. Prin urmare nu ai cum să aflii de una singură astfel de informaţii. Deci singura posibilitate ar fi asta. Alfel nu prea ai cum. happy
O zi bună!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai, poti merge la biblioteca si sa cauti niste ziare vechi, sau daca nu, poti incerca sa intrebi mai multe despre acea persoana pe niste cuniscutie de-ai lui, sau rude, dar in general este destul de greu sa poti sa ii gasesti numele avand doar o poza. Funda? plsssssss

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează