| TotalDamage a întrebat:

Cum blochez o persoana pe facebook?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Sunt trei moduri de a bloca pe cineva:

1. Mergeti la lista de blocari (block list) din pagina setarilor de confidentialitate. Introduceti numele sau adresa de e-mail a persoanei pe care vreti sa o blocati in campul alaturat acestei liste si apasati „block" (blocheaza).

2. Daca nu puteti gasi pe cineva utilizand campul de cautare persoane, incercati sa mergeti la pagina lor de profil. Aveti posibilitatea de a-i bloca prin accesarea linkului „Reporteaza/blocheaza aceasta persoana" ("Report/Block this Person") din partea de jos a paginii lor de profil. Odata ce ati facut click pe acest link, bifati „Blocheaza aceasta persoana" si apoi faceti click pe „Submit" (Inainteaza).

3. In final, rugam sa retineti ca puteti bloca pe cineva prin linkul „Report" (reporteaza) situat langa mesajele din Inbox. Oamenii nu vor fi notificati atunci cand ii blocati. Daca sunteti in imposibilitatea de a bloca pe cineva utilizand oricare dintre metodele enumerate mai sus, este posibil ca ei sa fi parasit Facebook-ul sau sa-si fi restrictionat setarile de confidentialitate. Daca nu puteti bloca pe cineva si ati dori sa-l restrictionati cu privire la vizitarea profilului dumneavoastra, puteti ajusta setarile de confidentialitate in consecinta. Pentru mai multe informatii pentru editarea setarilor de confidentialitate, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/?page=806
Bafta!

| Rockărița a răspuns (pentru neluL):

Am si eu o intrebare. Daca am restrictionat pe cineva ca sa nu-mi vizualizeze profilul, cum procedez pentru ca acesta sa numai fie restrictionat? Ma poti ajuta? happy

| neluL a răspuns (pentru Rockărița):

FACEBOOK - Deblocheaza prieten sau invitatie la aplicatii - Intra aici: http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy&s... si in josul paginii ai -> Persoane si aplicatii blocate si tu dai click pe -> Administrati procesul de blocare (e scris cu albastru). Vezi foto: http://i.imgur.com/UGjfk.jpg Da click pe ''editati-va lista''(Manage Blocking) -->click pe unblock(deblocare) in dreptul persoanei pe care vrei sa o "deblochezi"... Enjoy! (acum trebuie sa-i ceri prietenie din nou daca vrei sa-l ai la prieteni)

2 răspunsuri: