|

Eu la calculator am local disk C si local disk D. Daca instalez chestii pe C unde am windows-ul instalat se misca mai greu calculatorul. Ei bine daca as cumpara un ssd 1TB as instala windows pe el si as instala jocuri (mari) s-ar misca mai greu?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,

Consider ca asa cum doreai sa faci initial. Windows-ul pe cel de 1tb este cel mai bine. Jocul ar trebui sa stea pe acelasi drive pentru performante optime.

Nu te-as sfatui sa pui un ssd mai mic cu windows-ul pentru ca in timp aplicatiile vor instala fisiere in program files iar directorul tau din users se va incarca cu o groaza de fisiere temporare si cache-uri de la video-uri, etc. Foarte curand vei avea probleme.

Pune tot cat poti pe ssd ca windows si jocuri, deoarece viteza de acces, scriere si citire este superioara hard diskului clasic.

Restul fisierelor personale gen poze, filme?, arhive, etc tine-le pe hdd, deoarece nu o sa ai nevoie de acces atat de rapid la ele.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Un 1tb de ssd nu ai banii de asa ceva cristi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RAY):

Da? Dau maxim 4000 lei (noi) doar pentru ssd. Si stiu ca costa de 1tb 3000 lei (noi)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa iti achizitionezi un SSD de 120 GB eu zic ca e suficient pentru windows si programe, iar pe celalalt HDD sa iti bagi jocuri, muzica, filme etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Adapter):

Daca as instala pe ssd un joc, doua s-ar misca mai greu windows-ul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează