|

Exista vreo diferenta intre produsele din Romania si cele din America in afara de cea de pret? adica aleleasi produse gen :aparat foto costa triplu la noi.Mai bine cumpar online de la americani decat de aici.

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ce anume sa fie fake? Spune ce site este si iti zic cum sta treaba.Ce anume vrei sa cumperi? Aia stiu ai dreptate acelasi produs in RO e mai scump can America.Am fost acasa si ma uitam si cola e mai scumpa in Ro can America laughing Chestia e ca cumpepri de la americani ieftin dar romanii te pune sa platesti vama, niste banditi la drmul mare laughing Normal logic ar fi orice cumperi pentru tine sa nu ti se ia taxe absolut deloc, indiferent cat costa, sunt chestii personale, nu faci afaceri nu le vinzi etc. Daca ai cumpara asa cu bratu da spui stai asta face afaceri il punem la taxe, vama ce mai este.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

E foarte probabil sa zica,, Trimitem in Romania, e bun si asa,,

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru KillaNoFilla):

E site serios, voiam sa stiu daca nu e fake

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

Vreau sa cumpar camera de filmat Panasonic 4k de pe eBay care costa 150 deolari iar in Romania costa 1800 lei.Caracteristicile sunt cam la fel si ma tot miram cum de e asa ieftin fata de la noi, o fi altceva sau? laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Farcas_Paul_1990):

Vezi modelul sa fie exact acelasi model. Apoi poate ca nu este noua pe ebay.Cam astea ar fi cauza pentru care pretu ar fi ala.Pe ebay nu se trag tepe,nu te poate tepui nimic, doar daca iti tragi tu teapa singur.Ce inseamna asta? Adica cineva vinde pe ebai, de regula aia scriu acolo cum este produsu, ca e nou, e sigilat, sau e nou dar desfacut din cutie si etc.sau este folosit. Dupa spune clar modelul.Tu daca ai ceva neclaritati trebuie sa intrebi. Daca nu intrebi nimic, cumperi asa si dupa vezi ca de fapt nu e ce credeai tu aia e, tiai tras teapa singur.Vnazatoru o sa spuna frate asta e postarea, eu am pus la vanzare camera Panasonic modelu XBla bla tu sa fii sanatos daca ai crezut altceva sau nu ai citit cu atentie anuntu sau descrierea.
Ok daca vrei sa te ajut da aici link-ul exact la ce te-ai uitat tu, spune camera din RO exact ce model este, asa sunt multe camere de 4K aia nu inseamna nimic, conteaza modelul.Deci da-mi ambele modele si te pot ajuta.Ori da-mi doara modelul din RO si eu iti spun exact cat costa aceiasi camera pe ebay.
Pe ebay nu-i nimic facke,pe ebay nu vinzi asa la pleseala,trebuie sa spui exact ce vinzi, plus descrierea care este f importanta, nu-i obligatorie dar de regula cine vinde baga descriere ca vinde mai rapid si e mai de incredere. Daca vezi fara descriere, nu-i nimic scrie-i tu mesaj, intreaba orice doresti, iar daca ala nu-ti da delatii vezi-ti de treaba. Iara plata de regula pe ebay se face prin paypal majoritatea sa nu zic 99% din vanzatorii de pe ebay accepta asa plata.Pt ca ei nu vor sa fie tepuiti de nimeni.Aia care vand pe ebay cu asta se ocupa majoritatea, deci el nu trage teapa, nu este in interesu lui sa faca nimic rau, sau gresit, daca face deja se elimina singur.
Deci spune modelu camerei din RO si apoi eu ma uit si te lamuresc exact cum sta treaba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

Multumesc mult de raspuns.Pai lasand la oparte ceea ce am vrut de 4k ( nu am atatia bani ) vreau camera asta Panasonic cu zoom mare de care am buget :
https://www.compari.ro/camere-video-digitale-c38/panasonic/hc-v180-p330347179/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Farcas_Paul_1990):

Pretul este la fel, cel putin din ce arati tu am vazut si la 850 de lei.Asa este si aici in magazine dar si pe ebay tot pretu ala adica undeva la 200-220 dolari.Am vazut pe ebay si la 250$ dar cu trepied, cu gentuta cu SD card si ce mai avea.Deci preturile la camera asta ce ai aratat tu is la fel in America si in RO.Deci mai bine cumperi din RO pentru ca e mai bine, ai garantie acolo, nu mai platesti nimic taxe etc.
Asa sunt folosite ieftine pe ebay sau amazon dar e mai bine una noua.Bine sunt folosite si din astea f bune, gen ca a cumparat-o, a folosito stiu si eu odata de 2 ori, nu i-a placut din diverse motive si acum o vinde ca vazut alta mai suparata laughing deci o vinde ieftin stiu si eu si cu 100 sau 130 poti gasi asa folosite f putin cu absolut nici o defectiune.Dar depinde de fiecare ce doreste, noua in cuite sau folosita de cineva putin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează