| Andrei20167 a întrebat:

Hei! Am o problema cu laptopul. Când îl pornesc după cam 5 minute se deconecteaza de la internet și se blochează, iar dacă nu mai are conexiune la internet sta aproximativ 15 minute, dar după totine se blochează. Am incercat sa-l resetez din setări și l-am lăsat peste noapte. Seara era 24%, iar când m-am trezit era tot la fel. Am observat un orificiu mic pe fundul laptop-ului, cum e la Iphone-uri orificiul prin care se scoate o platforma pe care se pune cartela. E cumva un buton de resetare ca din fabrica ca sa-l apas cu o agrafa de birou?
Spuneti-mi o metoda de a nu mi se mai bloca.
Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cred ca ai 2 posibilitati dupa mine:
1. Reinstalarea unui windows compatibil, regasesti pe site-ul producatorului laptopului tau, exact ce poti pune pe el si ce nu suporta.
2. Daca nu functioneaza, incearca sa-l duci la garantie/service specializat, sa vezi ce iti fac cei de acolo, are el ceva de se deconecteaza aiurea + se si blocheaza.

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca si la alti vecini/prieteni se comporta LA FEL, du-ti laptopul la un service, pentru verificare.
Daca la altti merge bine, atunci problema trebuie cautata prin cablajele din casa ta sau in router/modem (trebuie chemati cei de la cablu).

| Alex_Florin_1980 a răspuns:

Exista mi de posibilitati. dupa mine mai bine du-te la un specialist poate e din cauza pieselor sau a sistemului de operare nu-l putem vedea pentru a sti