|

Hei! Nu mergea touch-ul telefonului meu, am un Samsung Galaxy S3 si l-am dus la Gsm. Mi-au spus ca nu a fost lipita bine sticla si nu facea contact cu displayul ( l-am cumparat de la cineva asa) si ca sa puna alta sticla si adeziv m-a costat 180 de lei. Problema e ca,a doua zi dupa ce l-am luat de la ei reparat, touch-ul mergea foarte bine dar in partea de sus a inceput sa apara pete pe ecran.Lipiciul se scurge si apar pete galbene si albastre. Nu am cu ce sa fac poza ca v-as arata...problema e ca m-am dus din nou la ei si cel de acolo incerca sa-mi spuna ca nu e vina lui( prima data mi-a spus ca telefonul meu e primul care face asalaughing si dupa mi-a spus ca are alt adeziv,ca nu se mai fabrica cel care il avuse pana atunci si ca poate fi din cauza adezivului).Am gasit adeziv nesters in spate la baterie,a intrat si in microfon si nu se mai auzea cand vorbeam la telefon(m-am dus cu microfonul si mi l-a schimbat). Mie cel de acolo mi-a spus sa mai astept cateva zile in caz ca se usuca si daca nu, va vorbi cu seful lui si o sa mi-l curete. Ce parere aveti? Cand i am spus ca a pus prea mult lipici a zis "nu exista sa pun prea mult lipici ".De ce se scurge pe display?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

E vina lui. Exista o masura in punerea lipiciului. Imagineaza-ti ca ai pune in tub fe aracet pe o hartie de maxim 10 cm. Cum e? Nu ti se scurge prin parti? Du-te la alt specialist. In ce oras stai? Poate stiu pe cineva care face gratis. Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din cate stiu eu asa mi-a spus un specialist in telefoane se ocupa cu reparatii sticla e lipita de touch si da intr-adevar se face cu un adeziv special si ar trebui sa aiba ca un fel de cuptor pentru asa ceva si da e vina lui pentru ce a facut big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează