|

Hey TPU, am o mare problema. Am primit un laptop de la tatal meu, mi l-a dat fiind ca e stricat, el a spus ca are hardul stricat sau ceva de genu. Am cumparat unul nou dar tot nu merge, iar cand il aprind scrie " boot mgr is missing, press ctrl+alt+ delete to reset ". Insa chiar daca apas nu se intampla nimic, plus ca acum nici nu mai pot accesa bios-ul ( poate daca puteam sa il accesez, puteam rezolva ceva ) Aveti ceva idei? Eu din cate am inteles are nevoie de windows. DAU FUNDA!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. sectiunea e gresita, sunt unii IT-sti care nu se uita deloc in games
2. nu am mai intalinit pana acum "cannot access mbr", daca ai schimbat hdd-ul ai incercat sa bootezi de pe stick/cd ca sa reinstalezi windows-ul?
3. daca brusc nu mai poti accesa bios-ul, atunci poate e pe duca de tot, incearca sa scoti hdd de tot si sa pui doar un stick bootabil si vezi daca poti sa intrii in bios (poate hdd-ul pe care l-ai pus tu ori e busit si ala, ori hdd-ul nu avea nimic de dinainte, si de fapt e o problema cu controller-ul sata)

| explică (pentru Bizon95):

Acum pot accesa biosul. Ce sa fac?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru EmanuelDavid):

Incearca sa [re]instalezi windows-ul
programul de instalare (cand bootezi kit-ul de windows) o sa vada sau nu hdd-ul si atunci o sa stii daca e sau nu in regula

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ai windows instalat. Du-l la cineva care se pricepe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează