|

Hey TPU! Am o prietena care are un telefon Allview si nu mai avea loc in telefon pentru aplicatii, si-a luat un card de memorie de 8GB si când instaleaza o aplicatie tot spune ca memoria dispozitivului este insuficienta, desi cardul ei de memorie nu este ocupat de loc...Stiti cum se poate rezolva problema?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

In primul rand, dupa ce instalezi cardul de memorie in telefon trebuie sa intri in setari si sa indici ca memoria de stocare implicita sa fie cea externa.
In al doilea rand, nu toate aplicatiile se pot instala pe card.

Ca sa eliberezi putina memorie din telefon, intri in Aplicatii, le alegi pe "cele mai grele" si este asa optiune - move to external storage.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hei.Oricum Allview este o firma proasta, deci mai bine s-ar duce la un service sau daca l-a luat cu abonament la RCS-RDS sa se duca acolo si sa reolve problema, iar daca are garantie, i-l schimba.
Solutia 1tongueoate nu a pus Cardul cum trebuie :S
Solutia 2: Sa se duca la setari si sa ii dea restart din fabrica.
Solutia 3:Sa se duca la setari, dupa la aplicatii, mai apoi la Card SD si daca nu ii sunt bifate casutele din dreapta aplicatiei inseamna ca sunt instalate pe memoria interna a telefonului si trebuie sa le bifeze si ii intra la setarile aplicatiei, unde va trebui sa dea,, Mutare la Card SD,, sau ceva de genul.
Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează