|

Practic mi-am avariat monitorul. La exterior este intact doar ca în urma unui ușor impact s-a spart în el ceva, fapt ce mi-a micșorat câmpul se vizibilitate al monitorului cu cel puțin doua cincimi. Produsul este încă in garantie insa nu sunt sigur dacă pot sa mai beneficiez de garanție în condițiile în care eu l-am avariat, cei drept accidental. Am vreo șansă să îl schimb? Dacă nu cam cât ar costa sa îl repar? Vorbim de un BenQ full hd, 21'5 inch.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ce-i accident, nu intra in garantie, nu merge sa dai cu toporul in el si sa iti dea mai apoi reparatia pe gratis happy!
Sanse sa il schimbi? Depinde de bugetul tau, de citi bani ai, daca ai, poti lua altul, sau chiar ceva mai bun, dar, la noi la romani, mai mereu e problema bugetului.
De reparat, trebuie sa fii un pic smecher. Daca nu are semne de la lovituri exterioare, du-l la reparat, si nu zi nimic. Daca ei il vor repara, vei scapa fara sa platesti, daca nu intra in garantie, ei te vor anunta cit te costa. Si daca iti convine, platesti, daca nu, il iei acasa asa cum e.

| explică (pentru cristi202):

Pana la punctul în care as putea sa îl duc la ei fata sa spun nimic totul mi se pare okey. Problema e ca îl am de un an și mai are încă 2 de garanție. Dar gândește-te ca îl duc și mă întreabă aia cum de nu mai merge? Așa a mers un an? Pai își dau seama aia cât is de prost dacă îl mai și duc la reparat... mai bine iau unul nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru PanPunPin):

Nici un sistem nu e infailibil. Mai ales in ziua de azi, cand orice "jucarie"de-a noastra are in componenta mii de piese. Oricind se poate strica ceva. Chiar si la doua luni de viata a aparatului. Eu am avut o scula, Bosch care la cateva saptamini a avut deja probleme, am mwers si eu cu acelasi gind ca tine, dar baietii de acolo l-au repara fara discutii. Daca pe tine te vor lua la intrebari, ii spui ca asa a pornit cand i-ai dat drumul. Banuiesc ca nu era pornit cand l-ai lovit. Si ca ai vazut ca e defect dupa, cand l-ai pornit. Asa, nici nu minti, si nici nu spui ca a fost lovit.
Si ar fi pacat sa iti iei unul nou cand poate il poti repara fara sa te coste nimic.
Iar daca chiar vrei sa iti iei unul nou, si nu ai curaj sa il repari, da-mi-l mie pe acela, il voi repara eu! happy happy
Chiar, daca esti din Bucuresti, mergem impreuna unde trebuie sa repari, tu stai deoparte, si ma ocup eu de el ca sa il dau si sa il iau de pe mina celor de acolo. Lasa-i sa ma considere pe mine prost! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru cristi202):

Vad ce pot face cu el. Poate mi-l repară.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: