|

Salut! Acum ceva vreme, am introdus un card de memorie microSD intr-un telefon, de calitate mai mica ( sa spun asa ), eu avand foarte multe poze si filmari filmate pe alt telefon. Si acel telefon mi-a stricat rezolutia videourilor si unelor poze. Vreau sa stiu daca e posibil cu vreun program ceva sa reconditionez acele video-uri deoarece ele se deschid, se vede maginea clar, doar ca ramane blocata si se aude doar sunetul iar daca derulez, la fel, se schimba frame-ul cu cel al respectivului minut de filmare si ramane asa si se aude in continuare numai sunetul. Multumesc celor care imi pot da un raspuns.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ce ai putea incerca este sa copiezi toata informatia de pe card pe un pc/laptop, sa stergi totul de pe microSD, apoi sa folosesti un soft de recuperare fisiere sterse de pe card, in ideea ca ai putea recupera datele la calitatea lor originala, inainte de a fi "afectate" de aparatul de care spui tu.
Chiar daca le-ai deschis de pe un laptop, sa stii ca si acesta poate fi inferior unui telefon ultraperformant. Pozele pe laptop se vad tot rau? Doar daca le-ai editat cumva pe telefonul slab ar fi putut sa-si schimbe calitatea sau daca dispozitivul inferior a facut asta in mod automat, ca sa le poata totusi reda la calitatea suportata. Nu stiu ce sa zic...
Pc Inspector Smart Recovery sau Recuva te pot ajuta sa recuperezi date sterse de pe memory card/stick.
Sper sa-ti rezolvi pozitiv problema happy

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca inregistrarea are o calitate pe care dispozitivul ce o ruleaza nu o suporta, exact asta se intampla: imagine blocata si doar sunet. Filmarea, ca fisier video, nu ar trebui sa aiba de suferit, dar ea trebuie vazuta de pe un dispozitiv capabil sa suporte acea rezolutie (calitate a imaginii).
Daca imaginea se blocheaza, telefonul este mult prea slab ca sa redea ce ai filmat cu un alt dispozitiv mai performant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Da, ai perfecta dreptate, dar de ce si pe laptop patesc la fel? Eu cred ca le-a dat bine peste cap, sa ma exprim asa. cu orice le-as deschide, de pe orice le-as deschide, la fel

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Eh..pana la urma le-am lasat asa si aia e pentru ca am incercat mai multe variante, si am fost si la serviceuri care se ocupa cu recuperatul pozelor etc si nu au reusit. Iti multumesc pentru ajutor oricum!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează