| anonimyus a întrebat:

Am achizitionat astazi un smart tv. Am facut tot astazi un contract de cablu la tv. Dureaza cateva zile pana vin sa imi instaleze cablul. Intrebarea mea este pot viziona pe smart ceva programe cu ajutorul internetului? Am vazut ceva de iptv...numai ca nu prea inteleg cu ce se mananca acest iptv. Ma puteti ajuta sa vad meciul azi pe noul meu smart?

Răspuns Câştigător
4 răspunsuri:
| Lioname a răspuns:

Ai grija cand treci in modul TV cand instalezi programele tv cablu, sa inchizi sau inactivezi Wi-Fi-ul!

| anonimyus explică (pentru Lioname):

De ce? Ce se poate intampla?

| Lioname a răspuns (pentru anonimyus):

Nu stiu sigur, dar este posibil sa fi urmarit sau ascultat (printr-o retea de spioni) S-a spus la tv despre inregistrarile romanilor la pat! Ma intreb de unde stie de inregistrare la dormitor direct de pe pat si m-a gandit s-ar putea sa fie de la tv led smart cu webcamul incorporat si cu microfonul activat datorita wi-fi-ul deschis (activat) cu conexiunea cu internetul! Dar eu mi-am luat un tv led simplu!

| PPVali a răspuns:

Poti intra pe net pe TV daca are browser web (si presupun ca are...) sau uneori TVurile vin cu diverse aplicatii care sa-ti permita sa asculti muzica, sa vizionezi filme dar de regula necesita conturi, abonamente platite, etc.
In principiu ai sanse sa vezi meciul dar trebuie sa intri pe net prin browserul web si sa gasesti undeva o pagina care transmite live.