|

Salut! Am avut o problema cu windowsul, imi aparea pe un ecran albastru scris cu alb ca windowsul meu are lipsa un fisier sau fisierul este corupt asa ca l-am reinstalat. Dupa reinstalare am intrat pe siteul celor de la amd sa imi trag autodetectul. Am tras aplicatia lor, mi-a descarcat driverele necesare dar cand sa le instaleze pe la jumatatea instalarii imi ingheata ecranul, nu mai funtioneaza nimic si trevuie sa inchid si sa deschid laptopul. Dupa ce il deschid am din nou eroarea de pe ecranul albastru cu mesajul ca un fisier e corupt sau lipseste. Stie cineva de ce imi face figuri placa video? Sau care e problema in toata chestia asta. Am reinstalat windowsul de 4-5 ori si de fiecare data aceeasi faza la driverele celor de la amd. Am stat cam jumatate de an fara ele si am decis sa le instalez azi dar am patit exact la fel. Placa video amd HD 8670M. Multumesc

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Reinstaleaza windowsul si doar driverele de pe cdurile pe care le-ai primit cu calculatorul. E clar ca autodetectul nu merge!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru christall):

Ok, o sa incerc, mersi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fa o poza la eroare sau un dump din windows

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru WxRo):

Am mai facut asta inca odata si vad ca nu mai apare eroarea de la Windows, dar faza cu inghetatul ecranului la instalarea driverelor amd e neschimbata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează