|

Salut. Am o problema, am windows 10 pe laptop si mai noi, cand am incercat sa instalez Adobe flash player a trebui mai intai sa apara fereastra aceea de confirmare ca vreau sau nu sa se instaleze. la mine a inceput laptopul sa faca in toate felurile si apoi mi-a dat blue screen zicandu-mi ca a aparut o problema si ca laptopul se va restarta. asta mi se intampla cu tot ce necesita acordul acela. si cand vreau sa dezinstalez de exemplu.

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Si pentru ce ai nevoie de Adobe flash player? Practic pluginul ala e asa de vulnerabil la atacurile hackerilor incat e blocat de browser si practic nu prea mai ai nevoie de el in 2017.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Incearca:
1) Porneste doar windowsul, fara alte programe, poate eroarea e creata de vreun program pe care l-ai instalat.
[instructiuni: apasa butonul windows (cel cu steguletul windows) de pe tastatura+R; scrie "msconfig"(fara ghilimele), apasa enter; du-te la tabul "general", selecteaza "selective startup" si debifeaza "load startup items"; du-te la tabul "services" si bifeaza "hide all Microsoft services" apoi apasa "disable all"; apasa "apply"; reporneste laptopul; verifica daca mai ai problema, daca da, du-te la 2]

2) Incearca sa repari DISM/SFC (DISM = Deployment Image Servicing and Management; SFC = System File Checker)
[instructiuni: apasa butonul windows+x; selecteaza "administrator command prompt"(ar trebui sa iti apara o fereastra neagra); scrie" Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth "(fara ghilimele); apasa butonul enter de pe tastatura; dupa ce termina, in aceeasi fereastra neagra, scrie: " Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth "(fara ghilimele); daca iti apare "healthy" sau "repairable" (in aceeasi fereastra neagra) scrie: " Dism /Image:C:\offline /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:c:\test\mount\windows "(fara ghilimele); (dupa ce termina) reporneste laptopul si incearca sa vezi daca mai ai problema, daca da, mergi la 3 ]

3) Daca ai ajuns aici, inseamna ca UAC(user account control) este stricat si nu poate fi reparat(cel putin eu nu stiu cum se poate repara). Aici ai 2 optiuni: A) il dezactivezi; B) reinstalezi windowsul.

A)[deschide "Control Panel"(il gasesti in meniul windows+x sau la setari sau poti sa il cauti cu Cortana); selecteaza "User Accounts"; selecteaza "Change User Account Control settings"; muta manerul la "Never Notify"; reporneste laptopul].

Sper ca te-am ajutat.

P.S in caz ca ai alte probleme, te rog sa imi scrii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu zic sa nu l instalezi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

In fine. voiam sa vad un film online si nu am putut fara el. nu asta e important. important e faptul ca nu pot sa mai fac nimic ce tine de administrator practic ca trebuie sa dau "yes". nu mai pot instala altceva sau sa dezinstalez.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru viktor7):

Majoritatea site-urilor au trecut pe html5. Pentru filme 0nline eu iti recomand popcorn time care e super ok.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu e vorba de flash player aici. aici e vorba ca mi se restarteaza laptopul/.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Inceraca sa bagi windows 8, 8.1 sau 7 si vezi daca ai aceleasi probleme. Daca le ai inseamna ca are ceva laptop-ul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează