| VladAlex1956 a întrebat:

Salut, am o tabletă de la Eboda şi am avut ceva probleme cu ea. A trebuit să "îi bag" din nou android-ul, pentru că mi se tot descărcau porcării atunci când tableta dădea de net. Am rezolvat problema asta, însă dacă apăs pe butonul tabletei pentru a stinge ecranul, când apăs ca să-l reaprind, tableta merge 2-3 secunde şi apoi se restartează şi durează foarte mult până mi se deschide, pentru că îmi apare pe ecran sigla de la Eboda, stă câteva secunde, şi în loc să continue şi să intre în interfaţa android ului, se stinge şi se reaprinde, şi procesul se repetă pentru mult timp. Asta mi se întâmplă dinainte să reinstalez android-ul, deci nu cred că e din cauza asta. Ştie cineva de la ce ar putea fi problema?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si cum „ai bagat" din nou androidul? Ai rootat tableta?

| VladAlex1956 explică (pentru darrio2007):

Am rootat-o şi nu numai atât, nu ştiu care e termenul exact, dar am downloadat o versiune de android compatibilă cu tableta de pe site-ul celor de la eboda, şi am instalat-o cu sp flash tool.

| darrio2007 a răspuns (pentru VladAlex1956):

Aha! Oricum, ceva nu a mers bine la ce ai facut tu. Mergi cu ea la un service.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Asa se intampla cand root-ezi androidul. Tableta ta nu mai este buna de nimic.Iti place sau nu raspunsul, asta e adevarul.Pentru ca se descarca nu stiu ce porcarii, era de ajuns sa descarci un antivirus de pe google Play si sa scanezi cu ea.Sau sa dai un Reset factory, apasand butonul power off si volum plus si apoi dadeai pe reset.Se reseta si nu ai aveai problemele acestea. Daca poti dai unroot si vezi daca isi revine. Multi cred ca daca fac root e fericirea de pe pamant, dar nu cauta pe Google sa vada la ce risuri se supun.

| George9013 a răspuns:

Posibil sa fie de la sistemul de operare (android). de la altceva nu vad de la ce ar fi.