|

Salut!

Am un laptop Asus x540s(l-am cumparat nou acum 2 ani) si de cateva zile cand inchid si deschid clapeta, o jumatate din display(doar jumatatea dreapta) devine alba sau apar dungi gri/negre doar pentru o fractiune de secunda. Nu se intampla de fiecare data cand misc clapeta, se intampla rar cred ca depinde si de pozitia clapetei. Am atins ecranul si marginile clapetei si nu se intampla nimic.Am avut grija de el dar totusi a avut un singur soc : imi amintesc ca acum ceva vreme(cateva luni cred) din greseala am aruncat telefonul pe laptop, acesta fiind in pat, avand clapeta inchisa, cam de la 1-2 m distanta. Nu am observat nimic atunci.Folosesc laptop-ul zilnic si dintr-o data a inceput sa-mi faca asa.Care ar putea fi problema? Display sau altceva legat de clapeta/cabluri/balamalele clapetei? Sau alta componenta?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Posibil sa se fi dereglat conectorul care intra in display si de fiecare data cand inchizi clapeta acel conector da putin sa se desprinda.Cumva ai probleme la imagine si cand folosesti laptop-ul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Laptop-urile Asus mai mereu fac asa dupa aproximativ 2-3 ani (perioada de garantie). Problema poate fi de la clapeta, dar du-te la un service sa-ti spuna exact problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează