|

Salut!

As vrea sa achiziționez un laptop pana in 3300 de lei sa ruleze CS:GO decent si GTA 5!1. Procesoarele Ultra low power sunt bune pentru gaming!2. Îmi puteți da un best-buy la prețul acesta? ( As vrea unul cu 8 gb de ram, o placa video dedicată decenta si 1 TB ( 1000 GB) memorie )Funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. Procesoarele ulv nu sunt cele mai potrivite pentru gaming, pentru ca se renunta la performante pentru un consum scazut de energie.
Prin urmare, daca target-ul tau e dat de jocuri si performanta: http://bit.ly/1JHZNeF ai un procesor foarte performant, placa video la fel, performanta(850m e tot una cu 950m, doar ca frecvente cu o idee mai joase, insa in practica diferenta e aproape insesizabila). Eventual una din variantele: http://www.pcgarage.ro/......dark-gray/ (deoarece are hdd mai rapid si are gtx 950m in caz ca ai dubii) sau http://www.pcgarage.ro/......nux-black/ care vine cu ultima generatie de procesoare de la Intel, ce ofera performant putin mai buna, grafica integrata mai performanta, memorie ram ddr4, si sshd(unitate de stocare si mai rapida decat cea de 7200rpm).

2 răspunsuri:
| explică:

Crezi ca e bun Lenovo Z51-70?

Intel core i7 5500u
8 GB Ram
Placa video :AMD Radeon 375m
1TB HDD

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DragonLore):

Este sub ce am recomandat eu. Atat ca procesor cat si ca gpu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează