anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut! as vrea sa imi cumpar playstation 3 cat mai repede.Parintii mi-au spus ca imi vor lua la vara, dar nu sunt prea sigur de asta.Am note mari la scoala.cum as putea sa ii fac sa imi i-a? vreau sa mentionez ca ei au un buget bun.

Răspuns Câştigător
| MihàiEminèscù a răspuns:

Pai :
- Comanzi pizza, mancare mexicana, japoneza ( ce la place lor ), aranjezi o masa frumos cu flori, gustari, suc si mancarea, pui muzica clasica, romantica ( sau ce stil le place lor ), faci curat in toata casa, te pisicesti pe langa ei, zici " multi colegi au, de ce trebuie sa fiu eu mereu ghinionist " ( la mine merge laughing ) sau " promit ca o sa fiu mai bun, o sa iau note mai bune, nu o sa va dezamagesc, pentru ca voi sunteti tot ce am eu mai bun pe lume ".
Sper sa-ti mearga!
Funda puppy dog eyes?

4 răspunsuri:
| Lioname a răspuns:

Au dreptate parintii tai ca au spus ca o sa cumpere playstation la vara si sa poti juca in vacanta! Ai rabdare daca au promis sa va ia jocul asa vor face si sa vada ca ai terminat scoala sau liceul cu note mari si bune! Atentie mare daca lingusesti parintii sa iei jocul cat mai repede, ca aceasta se poate dauna si poate crea o depedenta foarte mare si te joci intruna si va strica creierul si nu mai poti invata si o sa pierzi anul scolar, mai ales sa-ti pice examenele! Poti juca cate o ora-doua pe zi, dupa lectiile facute!

| Yukii987 a răspuns:

Hmmm... stii ca ps3-ul inseamna ori o modezi sa-ti mearga jocurile pe care le downloadezi, ori le cumperi originale? Iti comvine asa ceva? Pe pc nu ai asemenea batai de cap plus ca pc-ul merge dupa ce sa invechit sa schimbi piese din el, la ps3 trebuie sa il vinzi cu totul.

| charleslouboutin a răspuns (pentru Yukii987):

Normal ca ii convine daca el nu da un sfant pe toata treaba!

| Ioana_Florela_1988 a răspuns:

Buna, ti-ai cumparat? stiu eu pe cineva care are playstation 3 ca nou, cu o maneta si 8 jocuri originale. Ce spui?