|

Salut. Care e treaba cu resigilatele? Inteleg ca sunt desfacute si ca sunt expuse undeva dar de ce e o diferenta asa de mare de pret? De ex, un s8 pe eMAG e 3000 si resigilat e 2300. Merita sa cumpar un produs resigilat? In special un telefon.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt telefoane restituite din cauza unor defectiuni si care apoi au fost reparate si sigilate iarasi.
Dupa parerea mea sunt aproape ca noi, in orice caz mai bune decat telefoanele second-hand de aceeasi vechime, in plus au si garantia integrala si merita sa-l cumperi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ioandelasal):

Da-mi voie sa te contrazic putin. Nu stiu daca chiar merita sa cumperi un dispozitiv resigilat pentru ca magazinele vand si telefoanele ce au fost expuse si butonate prin magazine si poti avea surpriza de a achizitiona un astfel de model, unul cu bateria "moarta". Emag-ul nu cred ca e chiar asa de idiot incat sa vanda cu 700 de lei mai putin un astfel de produs daca chiar nu ar avea probleme vizibile. De obicei ei vand un telefon resigilat cu pana la 400 de lei mai putin fata de pretul din magazin. In acest caz este clar ca e vorba de o defectiune vizibila, poate chiar majora.
Sfatul meu pentru xSimple, te poti trezi cu surprize neplacute, insa e alegerea ta ce faci cu banii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DannyR0):

Fiecare cu parerea lui, asa ca nu ma deraneaza contrazicerea. In orice ca xSimple va lua decizia, vazand toate raspunsurile primite.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu ma m convins de eMAG, produse vandute prin firme fantoma, cine stie ce se vinde resigilate, nu cred in vrajeala lor cu ca a fost deschis de cineva sau ca are mici defecte, poate sunt chesti deja folosite nu poti stii, evita eMAG cumpara de la altex

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu merita sa cumperi de pe eMag. Nu-ti recomand! Mi-am luat un telefon de pe site-ul lor, s-a defectat si l-am trimis la reparat in baza garantiei si trebuia sa platesc integral reparatia, chiar daca mai avea un an garantie. Asa ca cumpara-ti de altundeva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează