|

Salut care smarphone este mai bun raport pret calitate Samsung s9 sau iphone x?

10 Raportează Evaluează
10 răspunsuri:
| a răspuns:

Samsung Note 9 este mai bun decât iPhone X.
iPhone X este bun la cameră. Dar are capacitate mică de stocare, bateria se descarcă mai repede, majoritatea aplicațiilor sunt pe bani, iar odată introdus contul de iCloud aceasta nu mai poate fi scos, șters sau folosit vreodată de o altă persoană; deci nu îl poți vinde. Piesele de la el sunt extrem de scumpe. Dacă ți-a căzut din mână trebuie să îți vinzi un rinichi, sau stai așa ciobit cu el ani de zile până când vei strânge bani pentru reparație, așa cum am văzut la alții.
Note 9 este mai bun decât S9+ și de aceea ți-l recomand.
Bateria este mai bună, Android îți oferă o mulțime de aplicații gratuite; și poți face mult mai multe lucruri cu el.
Și până la urmă, pentru că îmi place să fiu diferit, mi-aș lua cu totul altceva. Sunt și alte mărci de telefoane la nivelul celor amintite, chiar și mai scumpe decât orice Samsung sau iPhone.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca si calitate Iphone este deasupra tuturor, nici nu se pune problema.Referitor la pret, asta depinde de ce vrea fie care, calitatea se plateste, nu exista calitate inalta la pret mic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru relian):

Si tragi concluzia asta pe baza a ce? A bateriei aleia care Apple zice ca dupa 500 de cicluri mai duce doar 80 la suta din capacitatea initiala si iti mai face si throttle pe vrute-nevrute? https://bgr.com/2018/10/31/iphone-x-speed-throttling-may-occur-as-the-battery-gets-old/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu trag nici o conclizie nimic,spun ce am,ce vad, ce telefoane am avut, am avut multe branduri de telefoane, asa ca nu trag concluzii, spun din experienta. Legat de baterie nu-s curios cat tine o baterie, eu am iphone de cand aparu 6S tot pe asta il am si acum si nu am probleme,nici cu bateria nici cu altceva.
La masina am incarcator,sau USB,acasa am incarcator, bateria tine indiferent cat vorbesc in acea zi, deci nu vorbesc si gata se termina bateria ce ma fac, nici vorba de asa ceva.
Deci Apple e cel mai bun telefon din toate pctele de vedere, restul sunt povesti, sau alta categorie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru relian):

Deci Apple e bun ca te tine bateria de dimineata pana seara si ca ti se pare tie din ochi ca e bun. Mdah, o parere foarte pertinenta, dealtfel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Omule cred ca ai ceva probleme,nu stiu exact de care,dar sigur ai.
Am spus eu ca am vazut din ochi ceva? Am spus am avut multe branduri de telefoane, pe care le'am folosit, nu ca doara le'am vazut undeva, deci am folosit destule telefoane, iar Apple este de departe cel mai bun telefon ce am folosit.
Nu mi se pare din ochi nimic, nici nu am spus ca ma tine bateria o zi sau 9 si ca sunt multumitAm spus bateria este ok, nu se descarca la o ora sau 2 ceara daca vorbesc 1-2 ore sau mai mult.In sf stii care ar mai fi o alta problema ce o ai tu?
Tu iti dai cu parerea,asta daca o faci sau ai facut-o asa din auzite,ori sa nu taci.Tu nu ai vazut iphone probabil nici la magazine,dapai sa mai si folosesti.
Afla ca eu imi permit orice telefon de pe piata la ora asta,sau la orice ora vrei tu.
Apple este cel mai bun telefon,pe mine ma multumeste din toate pctele de vedere,pricepi?
Eu nu-s curios de mai stiu ce rahaturi,ca ala are nu stiu ce camera,ca altul are nu stiu ce procesor si asa mai departe. Daca vrei poze profesionale,atunci ici cumperi camera foto,daca vrei procesor stiu si eu ce sa mai faci ai calculator si asa mai departe.

Tu cand vezi o femeie frumoasa,desteapta si devreme acasa ce spui? Intreb asa ca idee? Cam asta este comparatia,asa sunt iphoanele,ca sa stii si tu.
Pe mine ma intereseaza la un produs tot,iar cand spun tot intra tot,inclusiv ablalajul,chiar daca il arunca,ai priceput? Aopi forma,materialu din care este facut si asa mai depare,pana si suruburile ma fac sa ma simt bine.
Tu ce ai alege intre o femeie frumoasa si una care nu prea e nici draguta? Ma refer asa la prima vedere? Apoi Apple nu e doara aratos,la fel este si ce stie sa faca.
Apple este un dispozitiv care multumemste omu,este facut exact asa cum vrea omu sa fie,placut l-a vazut,usor de folosit si asa mai departe
Apple nu urmareste doara un segment din acel produs,cum spu tu vai nu stiu ce telefoane au aceleasi piese si sunt la juma de pret cat aplle.
Or avea procesoaru,stiu si eu camere...2009 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru relian):

Ha, ha. Bravos tie ma, ai bani. Cap iti mai trebuie. Eu discut de teste standardizate facute pe tzshpe telefoane, nu ca mi se pare mie ca nu-stiu-ce din prisma utilizarii zilnice. Am avut si niste pocnitori chinezesti no-name si la nici una nu se descarca bateria in cateva ore. Nu am zis ca la aifoane s-ar descarca, dar daca tot dau un purcoi de bani, parca as vrea un pic de libertate ca si ecosistem si accesorii. Forma, material... mdah. Du-te si simte-te bine cu aifonul atunci, sa nu te mai tin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nici unul, ambele sunt cu mult peste cit merita ca pret pentru ca nah... cel putin 30% din pret e marketingul. De aia Xiaomi sau OPPO au aceleasi specificatii la jumatate de pret, nu ca ar fi cu mult mai slabe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Xiaomi Mi Mix 3. Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Samsung clar, iphone x e paralel cu preţul, nu merită nici pe departe banii aia, îţi recomand mult mai bine iti iei s9 ( de banii pentru iphone x iti iei lejer s9+ sau chiar note 9 )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează