|

Salut! Ce părere aveti despre ochelarii vr de pe eMAG slab până în 100 de lei. Sunt de "unică folosință" sau sunt ok? Aş vrea să-mi cumpăr şi eu dar imi îmi e frică să nu fie buni fiindcă au un preț super mic. Deci ce experiență ati avut voi cu ochelarii vr până în 100 de lei de pe eMAG?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Din cate am vazut, toate acestea sunt pentru telefon si in functie de ce telefon ai, experienta ta cu ei variaza de la oribila la decenta.
Ceea ce este important, ca telefonul tau sa aiba, in acest caz, este rezolutia ecranului. De ce? Ochelarii astia VR sunt doar niste rame pentru telefon, cu lentile, iar atunci cand put telefonul foarte aproape de ochi, vei incepe sa vezi pixelii (mici patrate cu diferite culori, cu spatii negre intre ele). Inainte de a cumpara acest tip de ochelari, te sfatuiesc sa iti pui telefonul aproape de ochi (5-7cm) sa vezi calitatea imaginii. + telefoanele au ecrane cu o frecventa de 60Hz (60 de imagini per secunda), poate ca suna mult, insa atunci cand tot ceea ce vezi este imaginea unui ecran, prin intermediul unor lentile, incepi sa ai ameteli. O frecventa de 90Hz este minim necesare pentru a combate acest efect al ochelarilor VR de proasta calitate.

Ochelarii VR scumpi, sunt scumpi, deoarece au rezolutii extrem de mari, in formate foarte mici, pe langa asta, ecranele lor au frecvente de 90+Hz. Iti recomand sa-ti pastrezi banii pana ai suficienti sa poti sa iti cumperi ochelari VR de calitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Calitate proasta, daca vrei ceva de calitate cumpara HTC five merita

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează