| FaneFane6564 a întrebat:

Salut,eu fac muzica si am un program in care fac beaturi si chestii, problema e ca nu prea mai am memorie la laptop ca sa imi iau pluginuri(folosesc foarte mult spatiu pluginurile) noi pentru acel program si voiam sa va intreb.De exemplu daca imi iau un HDD extern, el functioneaza ca o partitie, adica sa instalez acel program pe HDD-ul extern si la fel si pluginurile? Rog seriozitate am mare nevoie de ajutoor.

4 răspunsuri:
| BBJHHRUGs a răspuns:

Acum te intreb si eu cu seriozitate ca tot ai cerut, ce cauta intrebarea asta la Jocuri PC/Online? Depinde ce fel de beat-uri faci, poti folosi si un memory stick de capacitate foarte mare, sau ai oportunitatea sa iti faci un upgrade HDD inlocuind-ul cu unul de memorie mai mare. Asta daca nu vrei sa te cari dupa tine cu HDD portabil. Am un HDD extern de 4 Terra dar nu il folosesc pentru pluginuri (ca si eu fac beat-uri) utilizez Cubase iar plugin-urile ocupa foarte putin. Apropo, ce fel de beat-uri faci?

| FaneFane6564 explică (pentru BBJHHRUGs):

Trap, mai nou fac house si pop. Si mersi, nu m-ai ajutat cu nimic,

| BBJHHRUGs a răspuns (pentru FaneFane6564):

Poti folosi Winrar pentru arhivare daca vrei sa mai reduci din spatiu mult ocupat. Te-am intrebat ce fel de beat-uri faci pentru ca ma gandeam ca poate folosesti Hip Hop eJay, Cool Edit sau Frutty Loops., iar plugin-urile pot fi compresate, iar rezultatul lor adica asa-zise partituri pot fi convertite din WAV-uri cu reezaMP3 Music Converter ca sa iti fac munca mai usoara. Dar daca e vorba de trap house si pop, subiectul nu ma mai intereseaza (esti pe o arie gresita) Bafta in continuare!

| FaneFane6564 explică (pentru BBJHHRUGs):

Folosesc Fl studio, tu ce beaturi faci daca zici ca Trap, House si Pop sunt o arie gresita?