|

Salut. Imi puteti recomanda un pc pe care pot juca binisor gta 5? Doresc sa achiziționez un pc (nu din piese, ci unul complet) pana in 2700 lei. Funda.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In banii acestia te duci pe un asa ceva http://bit.ly/2E6Scrm cu 2200g si 1050 ti 4gb.
Eu totusi ti-as recomanda asta: http://bit.ly/2E8rpeC la 2800 Pentru ca: Ai asamblare gold gratuita, ai garantie pe fiecare componenta in parte asa, si daca se intampla ceva trimiti componenta nu intreg sistemul; ai avantaj pe pret, adica ai un 2400g fata de 2200g, o sursa putin mai mare si un ssd sa-ti boosteze performantele. O sa ai destule fps-uri si o sa-ti duca ce jocuri vrei pe medium/high spre peste 60 fps Uite aici cam cum ar merge pe high (putin mai bine pe fluenta daca iti iei ssd-ul acela) http://www.youtube.com/watch?v=tqGwM9xyt_o
Daca vrei sa te-ncadrezi in buget de 2700 poti opta pentru un ssd de 128 si o carcasa putin mai ieftina. Totul e compatibil si o sa arate frumos pe carcasa cu asamblarea gold.
Utilizeaza voucherul VCUHU9KS pentru o reducere de 1% (nu se cumuleaza daca produsul e deja intr-o promotie sau reducere mai mare), ma ajuta pe mine si tu (poate) primesti o reducere. Zi fumoasa! Daca ai intrebari, da mesaj, e mai usor!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Https://altex.ro/......DIGITAL20/

Ceva de la altex destul de bun, echipat cu o 1050ti destul si un i5 de generatia a 8a, potente pentru GTA 5, cred ca o sa ai 60+ fps cu setari medii spre high.

In orice caz, daca te razgandesti si doresti achizitia unui PC "pe bucati", cred ca o sa ai solutii mai bune, ma rog, adica s-ar putea sa iesi mai bine.

Poti posta aici (https://www.mygarage.ro/wishlist/), baietii de la PC Garage iti vor recomanda componentele. O, daca dai saptamana asta comanda asamblarea e gratis.

| a răspuns:

Https://www.pcgarage.ro/......on-vega-8/ - asta il am eu si joci mai bine decat "binisor" gta 5. recomand cu incredere!