| Cristian_Flavius_2000 a întrebat:

Salut. In urma unei pene de curent, pc-ul meu are culorile schimbate. Ele nu mai sunt la fel de narurale. Ma gandesc doar ca s-a ars ceva la placa video sau poate chiar la monitor, dar nu ma pricep ca sa dau un verdict. Am dat reset la monitor din meniul acestuia si tot la fel este. A mai ramas doar placa video. Ce credeti ca s-a intamplat?
Aaaa daa, in jocuri am tot atatea fps-uri.

5 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Daca iti merge in lagg cand dai scroll down pe internet, e placa video. Dar cred ca este monitorul.

| TrollKing1 a răspuns:

Eu am un pc destul de peformant i3 4170, GTX 750Ti, 8Gb Rami,s-a luat si la mine curentul de multe ori n-am patit nimic,sincer nu vreau sa ma laud,doar ti-am zis ce pc am,dar eu te sfatuiesc sa schimbi monitorul si placa video, sa imi zici toate componentele tale de la pc sa te ajut cu o placa video, sau poate are probleme numai placa video de la aceea pana de curent propabil, cine stie, dar sper sa iti fie de folos!

| Cristian_Flavius_2000 explică:

laughing am un petium generatia a 4 a, placa video e un gt 730 si 4 gb ram. Nimic performat si chiar nu mi ar parea rau daca s ar strica placa video ca nu e cine stie ce. Cred ca monitorul e de vina pentru ca, pc-ul, nu a dat niciun semn de scurt circuit

| TrollKing1 a răspuns (pentru Cristian_Flavius_2000):

Schimba-ti monitorul!
Daca zici ca placa video n-are probleme e si clar ca e problema cu monitorul, cumparati un monitor HD (1366x768),daca e HD chiar ca n-o sa ai probleme cu el, tu sigur ai un monitor de pe "Vremea lu Ceausescu", asa-i?

| Cristian_Flavius_2000 explică (pentru TrollKing1):

Nu asa nou dar mi-am facut treaba cu el. A fost cam scump cand l am luat eu, adica acum 4 ani. Si e hd