| IonutCiobanescu a întrebat:

Salut! M-am deconectat aseară de pe contul Facebook. Acuma din păcate am uitat că nu mai știu parola. Și nu reușesc să accesez contul de Gmail sa pot reseta parola pe unde primesc codul, m-ar putea cineva îndruma cum să-l recuperez?

5 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Poți primi pe nr de telefon un cod.De la Facebook sau de la Gmail. Dacă ai setat numărul în caz de pierdere.La Gmail poți primi un cod și prin e-mailul de recuperare.La e-mailul de recuperare presupun că ai acces. Dacă nu ai la niciunul din astea, atunci contul nu e al tău.

| Lioana a răspuns:

Eu mi-as face mai multe griji pentru contul de Gmail decat pentru cel de Facebook. Din acela poti recupera accesul la toate conturile posibile.

| literallythesamebruh a răspuns:

Ai adăugat numărul de telefon printre metodele de recuperare? Mai ești conectat la acel cont Facebook pe vreun dispozitiv?

| RaduRobertRO a răspuns:

Da... deci nu stii parola la FB, nici pe aia de la gmail, nu ai dus 2 stepts login pe telefon, unde teoretic ar trebui sa ai aplicatia instalata, gmail-ul ( nu neaparat ). Cum convingi pe cineva ca e contul tau ( nu zic ca nu e, dar... greu de digerat ).

| IonutCiobanescu explică (pentru RaduRobertRO):

Pai nu pot convinge, dar dacă aș reuși să iau legătura cu cei de la Facebook le as zice parolele vechi și dacă este posibil să vadă Ip-urile, că sunt eu. Chestia e că trebuie să primesc cod de confirmare pe email, dar emailul meu de pe Facebook are o groaza vechime și nu mai știu parola la el.