| gabontzvl a întrebat:

M-am mutat in chirie si mi-am facut abonament la RDS..Vin baietii baga netul, se chinuie ei un pic ca nu stiu ce port au gresit pe la cutiile de jos, fac proba pe un laptop(Hp) >-toate bune si frumoase. Dupa ce au plecat am bagat cablul in router wifi am facut setarile si nu mai voia sa se conecteze. Am bagat inapoi in Hp si acelasi lucru. Da eroare 651, local area imi zice ca nu este cablul bagat. Mut mufa intr-un Acer, fac conexiunea si tac pac una doua merge netul. Sun baietii de la rds, au zis ca nu e de la ei dar totusi vine cineva. A venit un tip, a intrat pe laptopul care merge, a facut un speedtest, a incercat sa-si bage putin nasul si in Hp, ca pana la urma sa zica ca problema imi apartine pentru ca netul merge... Ceva solutii? multumesc anticipat
Hp functioneaza cu windows 7, Acer W10, iar routerul este un Tp-link care pana ieri a mers brici(il imprumutasem unui prieten)

2 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Logic, trebuia sa dai deconectare! Acum nu ai decat sa clonezi adresa MAC de la placa de retea pe router, ca sa-ti mearga, sau suni la RDS sa-ti de un reset din server la adresa MAC!

| oprescudorin11 a răspuns:

Cand nu-ti recunoaste reteaua, nu este bine setat (dai telefon la service-e zi si noapte si te indruma exact ce trebuie sa faci). Tehnicienii de pe teren sunt cretini. Am patit si eu asa ceva. Daca nu le dai spaga si chiar daca le dai, tot degeaba.
Hp-l s-ar putea sa nu aibe setata placa de retea.