| COSTEL43 a întrebat:

Salut Prieteni TPU!
Acum 3 zile mi-am făcut un abonament la Telekom cu Smart Wi-Fi Internet Nelimitat. Dar sunt foarte dezamăgit de acestă opțiune dacă mă credeți, viteza de download e de 50-143kb.pe secundă, abia se deschide un browser. E ieftin doar 30 pe lună, dați-mi un sfat oare mai târziu va ridica viteza normală măcar 1mb.pe secundă? Mulțumesc pentru un sfat.

Răspuns Câştigător
| flixbuster a răspuns:

Citeste-ti contractul si vezi daca ai viteza minima garantata. Verifica si la ANCOM. Cauta pe Internet, exista un nivel minim de calitate pe care trebuie sa il asigure. Vezi ca in 14 zile (sau ceva de genul - cauta in contract si pe Internet) poti rezilia contractul daca nu esti multumit.

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce mah, asta e ieftin la tine? Pai si eu platesc 30 RON lunar pentru fibra de la RDS. Care merge ceva de genul ~900 Mbps down... https://www.speedtest.net/result/11509003862.png

| Wr3nch a răspuns:

Nu nenea, ca ce ai tu e abonament de stream pe un dispozitiv la 480p, conform contractului. Daca vrei sa joci jocuri ca lumea si sa descarci fisiere mari iti trebuie net adevarat, prin cablu.

| halogen001 a răspuns:

Nu cred ca vor mari viteza. Telekom e renumit pentru viteze mici si preturi mari.

| misssuccubus a răspuns:

Eu am la Digi si am dat download la muzica ce dureaza o ora. Doar 30 de secunde a durat lol
Am avut abonament la Telekom de peste 5 ani.
Telekom iti va gresii la facturi. Mi-au cerut sa platesc 600 de lei dupa peste trei zile mi-au dat mesaj cerandusi scuze pentru ca era o greseala. Dupa....mai este faza ca vei avea zile cand o sa ai o conexiune de ra**at. Sau vei avea Netul cazut pentru 4 ore fara motiv... dupa care iti vine iar inapoi si iar dau ei mesaj ca isi cer scuze pentru greseala laughing laughing laughing