| Alexxanndru a întrebat:

Salut si Pate Fericit! Am si eu o problema sad Dupa ce aprind calculatorul ( se incarca windows, etc, etc.) si vreau sa dau click dreapta pe desktop imi apare ca se incarca si ramane asa. Sa nu mai zic, ca nu mai merge sa dau click pe nicio pictograma de pe desktop, iar la un moment dat imi apare o fereastra in care zice ca Windows Explorer nu raspunde.Si trebuie sa aleg intre a inchide programul, a cauta solutie si al reporni si nu mai stiu ce.
De ce face asta? Si cum o pot remedia? Tin sa precizez ca in Safe mode merge normal.Iar problema asta o rezolvam dupa cateva restarturi sau dupa ce intram in safe mode si dadeam restart normal din meniul Start.

Multumesc anticipat! Dau FUNDOIIII laughing) >:"

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Salut.Paste fericit si tie! Ai erori ce s-au acumulat pc. Iti voi da o solutie manuala si una automata.Tu alegi care vrei dar cea automata e mai..automata.:) Daca zici ca in safe mode poti intra, descarci advanced systemcare si scanezi cu el. Mai intai il dai in limba romana si apoi bifezi sa scaneze urmatoarele:
-malsofturi periculoase
-sterge informatiile private
-accelereaza internetul
-defragmenteaza registrul
-repara registrul
-curata filele inutile
-repara scurtaturile
-scaneaza hardiscul
-defragmenteaza hardiscul. Atat lasi bifate, restul nebifate.Pun pariu ca dupa aceasta scanare iti gaseste peste 3000 de neregului. Dupa scanare dai click pe repair.

http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html


Manual:

start-all program-accesories-tools-disck defragmenter.Selectezi local disck C si defragmentezi. Apoi:

-my computer-local disck C-proprietes- tools-clcik pe check now.Bifezi ambele patratele si dai Start. Daca iti apare un mesaj, dai ok si restartezi calculatorul.la restartare lasi windows-ul sa-si faca treaba, oricat de mult ar dura.Va intra singur in desktop.
Totusi varianta cu advanced systemcare e mai simpla si mai rapida.
Dac nu te descurci cu advanced, da-mi mesaj privat.E simplu dar pana inveti e mai...

| Alexxanndru explică (pentru anonim_4396):

Mersi mult. Chiar m-a ajutat. happy

| Anonim a răspuns (pentru Alexxanndru):

winking sshhtt, nu mai spune la nimeni.Eu am dat bani grei sa invat asta. La fiecare saptamana trebuia sa chem un smecher de aici care imi papa banii.Baga acel program, mi-l scotea si tot asa trebuia sa-l chem ori de cate ori mi se bloca.Totusi un antivirus ca malwarebytes anti malware trebuie sa fie in calculator. Dupa ce il descarci, cand il deschizi iti va spune ca baza de date e invechita de nu stiu cate zile.Ai optiunea sa dai ok sau no, daca vrei sa-l updatezi.Eu nu il updatez si debifez optiunea de update si sa nu porneasca odata cu calculatorul.(acel startup).Il mai bifezisa nu fie in timp real activat.pentru ca forteaza procesorul. Scanezi cu el doar cand vrei, odata la o saptamana.Cu acel advanced systemcare poti scana in fiecare seara inainte de inchidere. Bine, noaptea pe la 3, ca stiu ca iti place sa stai mult la pc.big grin

5 răspunsuri:
| Scorpiel a răspuns:

Pate fericit si tie, o fi vreun pui de virus...cel mai sigur ar fi sa reinstalezi windows-ul.

| Celentano1 a răspuns:

Cred ca trebuie sa reinstalezi windows-ul! Exista doua variante:
1- Este plin de virusii
2-Este prea solicitat
Ce configuratie aii? Incearca cu un program BUN de curatare a pc-ului sau cu un antivirus.(daca nu isi revine ii faci windows din NOU...

| Λnonymous a răspuns:

Paste fericit! Mai bine iti reinstalezi windowsul si eu mai pateam asa.