| Dinu_Sebastian_1994 a întrebat:

Sunt nou pe TPU, nici nu stiu daca am ales bine categoria, dar in fine.
Recent am cumparat, acum aprox. o luna, o unitate noua 6gb ram processor amd 3.9 GHz... pe scurt o unitate f. Buna.
Am bag at w7 64 bit LA 10 seara so l-am inch is. A doua zi am umblat pe el... si mi s-a inchis monitorul brusc. Am zis ca am apasat EU pe ceva ASA ca l-am inchis si i-am dat drumul din nou. A mers bine. pana pe la 4 dupa-amiaza si iar s-a oprit. L-am lasat asa pana a treia zi. A mers. Si inca cum m-a tinut vreo 2 sapt. Dupa care iar a inceput sa faca monitorul... ba mergea ba se oprea ( adica ramanea in stand by) si nu puteam intra pe calculator decat daca ii dadeam un restart calculatorului. In final n-a mai mers, deloc. L-am dus la un service, ziua urmtoare zicea el ca m-i la reparat. (Inainte sa-l duc l-a reparat l-am incercat monitorul si pe unitatea veche'dar la fel facea). Asa, am platit reparatia si l-am dus acasa, cand ce sa vezi? Nu mergea! Din nou l-am incercat pe unitatea veche dar la fel plus ca l-am mai incefcat si pe o alta unitate, mai veche, a unui vecin, aa da ca sa stiti, nu-i de la cablul de la monitor pentru. Ca am incercat alt cablu.
Acum, intrebatea mea este: Este de la monitor pentru ca il am de vreo 7 ani si nu e compatibil cu unitatea noua sau unitatea noua care are ceva? Astept raspunsuri! Multumesc carora care imi raspund.

Răspuns Câştigător
| K0sti a răspuns:

Pai ti-ai raspuns singur la intrebare! Mai citeste o data ce ai scris chiar tu! Ia uite: (Inainte sa-l duc l-a reparat l-am incercat monitorul si pe unitatea veche'dar la fel facea)." E...ce zici?

| Dinu_Sebastian_1994 explică (pentru K0sti):

Da ai dreptate.

| Dinu_Sebastian_1994 explică (pentru K0sti):

Dar daca opresc calculatorul, dupa ce o sa-mi iau monitor, din butonul power on/off, calculatorul se defecteaza?

| Dinu_Sebastian_1994 explică (pentru K0sti):

Dar daca opesc calculatorul din butonul power on/off calculatorul se defecteaza?

| K0sti a răspuns (pentru Dinu_Sebastian_1994):

Pai de ce sa opresti calculatorul din buton cand exista optiunea "shut down"? Sau nu am inteles eu intrebarea?

4 răspunsuri: