|

Salut TPU, acum cateva zile unele jocuri au inceput sa mearga in mai putine FPS-uri decat normal, gen La un joc aveam 99-98 constant, acum am 40-60 FPS-uri, si asa mi s-a intamplat si la alte jocuri, care ar putea sa fie problema deoarece la unele jocuri mi-a mers de la 60 la 30-25 FPS si este destul de stresant, daca se poate sa imi lasati mai multe solutii am incercat update la unele drivere dar poate nu am facut bine (nu ma pricep cine stie la chestile astea) Mersi!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu timpul mai ales cu technologia piesele se invechesc in timp ce jocurile cer din ce in ce mai multe de la producatori merit a un upgrade pc-ul sau e prea vechi? daca ai o placa video nVIDIA descarca softul de pe site-ul lor si iti vor da ei driverele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru EneCristian):

Piesele nu sunt cu nimic invechite, laptopul il am de 3 saptamani, practic e aproape nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru letrolus):

Aha si ce specificatii technice ai? si o cadere asa de mare in fps nu e normala explica-mi ce componente ai si vezi ca poate ai sters driver-ul de la placa video (* de aici si frame drop)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru EneCristian):

Nu e vorba de drop frameuri, pur si simplu mi-au scazut fpsurile cu mult, daca erau 5-10 acolo nu era mare problema dar asa...
Specificatii
Nvidia GEForce GT 920M
Procesor Intel Core i5 5200U
4 GB RAM

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru letrolus):

Si sa iti mai explic ca sa intelegi clar, sa luam ca exemplu jocul TF2, acesta imi mergea 60-70 FPS poate chiar 80, acum cateva zile cand m-am pus sa joc iar am avut 30-40 si cateodata chiar sub 25 de FPS, nu prea mi se pare normal...
Crezi ca o reinstalare a windowsului ar putea face ceva? (Adica daca l-ar face la loc)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează