|

Salut TPU. Am inceput de curand sa lucrez in photoshop, dar m-am impotmolit la o problema banala zic eu, la care nu i-am gasit vreo rezolvare.

Dupa ce imi termin desenul facut pe layere, vreau sa ma apuc sa il colorez. Dar cand intru la layer style si incerc sa adaug un efect de gradient sau orice fel de culoare, se coloreaza doar conturul desenului, iar eu vreau sa colorez in interior. Vreun sfat? Multumesc anticipat.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Ai încercat să aplici gradientul într-o selecție(tool-ul acela cu care selectezi)?
Încearcă și să decupezi acel spațiu și să-l aduci în altă imagine fără fundal, mergi în ceva Blending Options și poate vei putea stabili gradientul dorit (după selectezi din imaginea în care ai pus gradientul selecției, mergi în imaginea ta și dai Paste, dacă există urme de ceva-uri, poți lua, cât timp ești în acel layer, tool-ul de șters și stergi marginile.
O idee și mai bună, faci un dreptungi în imaginea actuală, îl poziționezi cât mai ok încât să încapă zonele dorite, îi dai gradient prin Blending Options și după, fiind tot în layer-ul dreptunghiului, ștergi ceea ce este în exces.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează