|

Salut TPU,

Am o problema cu tastiera de la laptop ASUS N53SN,Nu se apasa cum trebuie tastele, Adica de exemplu daca tin apasat pe tasta "a" sau oricare tasta pai se scrie caracterul dat de reo 14 ori ( ca tin apasat ) pe urma se face o pauza de o secunda si iarasi inepe se scrie, se intampla ca scriu un cuvant si unele caractere se apasa,unele Nu. Adica se primeste ca un caracter odata poate sa functioneze, odata nu. Am aceasta problema de cand mi s-a stins lumina si s-a stins brusc calculatorul, pina acum calculatorul statea mai mereu pe hibernare, Am incercat sa fac si restart la PC, nu merge.Si am verificat si driverii de la Tastatura si la fel tot este ok, ceva idei?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

"Tastiera" se numeste tastatura la noi. Tastatura are sub ea un covoras de cauciuc. Acel covoras trebuie schimbat. Deci, mergi la un atelier. Nu inteleg, insa, ce legatura are cu PC-ul?! Sau tu confunzi laptopul cu PC-ul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Salontanul):

Da,sunt intr-atat de prost ca sa confund PC-ul cu laptopul, scriu pe scurt pentru ca, dupa cum am zis, cand tastez pe butoane nu mi se socot toate caracterele si trebuie de 10 ori sa verific daca s-a tastat caracterul sau Nu. Merci de ajutor si de sfat,dar, Acel covoras de cauciuc dupa cum zici tu ar putea sa cauzeze aceeasi problema la toate tastele? De exemplu ca sa intelegi ce se intampla o sa scriu un text si o sa vezi toate greselile si caracterele scapate "De exemplu ca sa intelegi ce se intampla o sa scriu n text si o sa vezi toate greselile si caracterele scapate, De exemplu casa intelegi ce se intampla sa scriu un text si o sa vezi toate greselile s caracterele scapate, De exemplu ca sa intelegi ce se intampla o sa sciu un text i o sa vezi toate greseile si caracterele scapte " Dupa cum vezi, odata scapa un caracter, odata, nu, m-am tot saturat sa corectez cuvintele dupa mine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Salontanul):

Sau ia-ti o tastatura externa cu fir cu mufa USB.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Roman_Lucian_1989):

Mie nu-mi trebuie. Ce sa fac cu ea?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AlexAnoNym250):

Ok. Singura solutie atunci la reparat sau in ultima instanta vorba celui de mai sus: o tastatura pe USB daca n-ai PS/2.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează