|

Salut TPU! Am o unitate de calculator care nu boteaza de pe nimic(windows xp, 7, ubuntu, android) am incercat orice.Am desfacut.o piesa cu piesa am probat toate componentele si cablurile sunt functionale toate! Am resetat biosul si l.am configurat pentru boot(schimbat si baterie bios).Am incercat sa bootez:cd dvd stick) nimic.Ce am obesrvat ca am probat cu alt Hard care avea deja windows-ul instalat si cind sa se incarce isi da restart unitatea si inca o buba cred cind am scos toate componentele de pe placa si am pornit.o doar cu procesorul din cate am inteles trebuie sa bepaie dar nu se aude nimic tin sa mentionez ca, cooler-ul porneste )+am schimbat si pasta la procesor)

Am ceva experienta in domeniu dar nu am intilnit nici o data asa ceva.O sugestie daca se poate sau ce e de facut! Dau funda!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Unitate optica si hardisk de acolo sunt cele mai mari probleme, mai gaseste un hardisk si verifica ( de preferat sa aiba w7 pe el deja te va ajuta enorm la butare daca nu, cumpara unul nou) poti lua chiar si un ssd, sunt mai rezistente si mai rapide ca hardiskurile. Bafta.

1 răspuns:
| explică:

Am probat si cu alta unitate optica si alt hard disk(cu windows) si tot la fel face!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează