|

Salut TPU! Cred că sunt cel mai ghinionist om în ceea ce privește tehnologia. Am avut 2 laptopuri, unul vechi și unul de gaming. Unul nu mai pornește, iar la celălalt i s-a ars un circuit integrat, efectiv s-a topit. Nu mi-am mai bătut capul și mi-am luat alt laptop mai vechi de la un coleg. Îl am de câteva luni. Problema este că avea un singur nucleu de 1, 73GHz și se încălzea foarte tare, am ajuns și la 71 de grade cu el. Azi dimineață mi-am continuat lucrul normal cu el, până când s-a închis de tot. Când îl pun în priză pâlpâie becul de pornire. Am încercat faza cu butonul gen 30 de secunde, dar nimic. Ar putea fi o problemă cu încărcătorul sau am făcut eu ceva greșit că nu am schimbat pasta? Sau de ce sunt atât de ghinionist?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu esti ghinionist, doar neinvatat. tongue
Eu, daca nu ma pricep bine la ceva, mai bine nu ma bag. Cer parerea mai multor cunoscatori, dupa care ori ii rog sa-mi rezolve problema, ori studiez si incerc sa rezolv eu, dar cu extrem de mare atentie (chiar daca am multa experienta in multe domenii). Deoarece nu-mi place sa arunc banii degeaba, sunt foarte putine cazuri in care am dat gres, cu cost mare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Mă pricep, dar în cea mai mare parte la software, mai puțin la hardware.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

71 de grade nu e chiar asa mult, acum depinde daca nu aveai baterie, si s-a inchis poate sa fie de la incarcator... Btw mai bine iti faci un pc tun cu 20 de milioane decat sa dai bani pe laptop

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează