| K3NyX a întrebat:

Dau funda pentru cele mai bune raspunsuri!
Dece nu primesc mail-uri? Am incercat orice mod, in spam nu este. Daca voi sterge memoria cache poate ajuta?
Dar cache ce inseamna? Scuzati ma dar nu prea stiu.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu conteaza de pe ce ai incercat tu, eu iti ziceam sa fii sigur ca ti ai creat adresa de genul @yahoo.com si nu cumva o folosteste pe @yahoo.ro.

Cache are o groaza de insemnatati cand e vb de un PC, de aia te am intrebat la ce te referi, oricum nu are nicio legatura cu mail ul

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil nu trimiti / nu iti sunt trimise mail urile cum trebuie. E o greseala frecventa la yahoo sa iti faci cont pe.ro si apoi sa folosesti.com sau invers.

Legat de memoria cache, la ce memorie te referi?

| K3NyX explică (pentru suntserios):

Da nu sa trimit ca pot trimite, da nu pot primi. am incercat si pe.ro si pe.com dar degeaba. Nu stiu eu am intrebat ce inseama cache, daca o sterg poate merge?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu se poate.Tu greșești ceva. Poate adresa nu corespunde, poate expeditorul o tastează eronat, poate folosește diacriticele (în adresa de yahoo, nu sunt admise), deci un motiv există. Altfel, e imposibil. Fă-ți un cont nou de yahoo. Trimite-ți mesaje de la o adresă, la cealaltă. Și invers. Verifică așa...

| K3NyX explică (pentru floresdemayo):

Nu gresesc. Pe un site (100 % merge ca au mers si la alti) trebuie sa completez cu mail u si imi trimite la adresea mea un mail cu datele ce trebuie sa completez. Dar nu mi se trimite acel mail. Am incercat si cu.ro si cu.com. O sa incerc sa imi trimit de pe un cont de pe altu'.