| Daniel235 a întrebat:

Salut TPU!
Deci am 14 ani, si vreau sa invat sa merg cu masina mai bine. Dar tata nu are timp toata ziua sa se plimbe cu mine si sa ma invete si sa ma lase si nici nu prea avem unde, si m-am gandit sa caut ceva simulator pe net exact cum este si in realitate, doar ca sa fac din tastatura si din chestii de genul, macar ceva putin asemanator un ceva joc. Exista?
Dau FUNDA!

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Din pacate, simulatorul nu te ajuta foarte mult.
Cand conduci masina, iti trebuie nu numai mainile, ci si picioarele.
Nu e suficient sa tii volanul si sa faci masina sa mearga pe drum, ci mai ai, destul de des, nevoie sa franezi, sa schimbi vitezele (ambreiaj!), sa te adaptezi la conditiile din trafic.
Oricum, pana la 18 ani, mai ai timp sa inveti cate ceva, pe camp, sau pe drumuri inchise circulatiei publice.

| RB26DETT a răspuns:

Iti iei un volan cu 3 pedale daca e sa gasesti, daca nu, iti setez ambreiajul pe frana ca poti face asta in setarile jocului si iti descarci BeamNG drive, acolo ai si ambreiaj in joc si vezi cam cum reactioneaza masina la viteza, pe damburi si alte alea, este foarte realistic jocul si cum se deformeaza masinile in caz de accident... iti trebuie in PC destul de potent dar este super!

| Glacyer a răspuns:

Pentru pc cumperi un volan cu schimbator de viteze si 3 pedale si dupa iti iei city car driving e la fel ca in real sa conduci sau Euro Truck Simulator 2 e necesar decat volanul si pedalele ca jocul e setat sa ai cutie automata la tir si e placut.
Revenim la treaba cu condusul real, asteapta pana faci 18 ani dupa dai la o scoala de soferi pe ce masina doresti si inveti acolo sa conduci si sa obtii permisul de conducere.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Pe camp deschis.

| Neinteles a răspuns:

City car driving sau tdu