|

Salut TPU...Mi-am cumparat un Laptop Cu windows 8.1 pre instalat si aveam optiunea de (Reset) Si nu mi-a placut asa de mult Windows-ul 8.1 asa ca eu ca un,, Copil Destept,, am instalat Windows 7dar nu am stiut ca aveam o partitie ascunsa pentru (Restet)asa ca eu am Formatat tot Hard Disk-ul iar acum vreau s-a creez o noua partitie ascunsa de (Reset) si nu de Backup... puteti sa ma ajutatihappy

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Tu aveai o partitie Recovery. daca ai formatat tot hdd poti sa uiti.
ar fi trebuit sa faci o copie a acelei partitii pe dvd-uri sau pe un stick. probabil ca ai fost avertizat de aceasta atunci cand porneai laptopul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ai sters toate partitiile cand ai instalat Windows 7 nu prea mai poti sa le aduci inapoi. Windows 7 are functie de reset diferita de Windows 8 (sigur, se poate face cu partitie, dar in principiu inseamna reinstall). Daca instalezi Windows 8 sau 10 o sa ai din nou optiunea de reset, altfel pentru Windows 7 poti sa-l lasi asa cum e si sa faci reinstall de pe DVD sau USB o data la 1-3 ani cand pateste ceva. Plus, castigi si 10Gb de spatiu care altfel ar fi folosit din an in Paste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează