Salut TPU! Unchiul meu este specializat în pc-uri (profesionist pot zice) Eu vreau mult sa ma joc fortnite dar imi merge in 50 fps... Mai inainte acum 8-9 luni mi-a schimbat placa video si acum a zis ca pe mine ma trage in jos procesorul si placa de baza. Dacă el este... nu pot sa zic chiar profesionist dar este foarte bun, cat timp ii ia sa imi schimbe procesorul si placa de baza?

8 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

În cazul lui, aproximativ 15-20 minute.

| CookieDog a răspuns:

Deci tu plangi ca joci fortnut in 50 fps straight face
*mental breakdown* *intense faceplam*

| DarthNiger a răspuns:

Deci asta e intrebarea ta? cat dureaza? de unde ai vrea sa stim noi cat dureaza, ar putea durea cateva zile, cateva ore, cateva luni, depinde daca nu se intampla ceva si o sa intarzie, nu inteleg rostul intrebarii tale, ai rabdare pana o sa iti puna piesele ca nu stai in foc si apoi poti sa te joci Fortnite pana lesini, si nu inteleg inca un lucru, cu ce te deranja daca mergea in 50 FPS? 50 FPS este FPS perfect pentru a juca un joc, chiar si 30 e bine, lmao.

In primul rand am pus intrebarea pentru cei care stiu si au mai schimbat si 50 fps este perfect dar se blochează și trebuie sa tin 3d resolution-ul mic si asta inseamna ca pe toti ii vad puncte

| anonim14653876 a răspuns:

Cat ai zice saluareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

| OmuletulCelom a răspuns:

Nu durează mult, dacă mâine ai procesorul in cutie lângă tine, mâine o I l și montează (dacă are el timp). Nu dureaza mult, cam 5 Minute? Sa monteze doar procesor pe placa de baza, iar placa de baza la fel, dacă ai componentele la tine, nu durează mult deloc, max 20 min.

| RedFnYtb a răspuns:

Daca ai discord te pot ajuta sa iti mearga in 200
fps uri

| Nerex55 a răspuns:

Depinde ce procesor si placa de baza ai.Placa de baza are un soket anume iar tu dupa socket-ul ala iti alegi procesorul.De obicei o placa de baza nu poate sa te traga in jos cu nimic, doar ca cu cat sunt mai noi cu atat mai usor sunt de utilizat. Poti sa comanzi un procesor sh daca ai o placa de baza cu soket mai cevhi dar sa nu iei ceva sub quad core. Sper ca am fost dr ajutor. Apropo, ia foarte putin sa schimbi un procesor.Sa nu uiti sa iei si pasta termo-conductoare.Costa intre 10-20 de lei