|

Salut, urgent! Deci sunt in Anglia in manchester si mi-am pierdut buletinul era singurul act de identitate pe care il aveam nu am pasaport insa mai am o copie de la buletin, am sunat la ambasada si am incercat sa explic ca nu am posibilitatea sa merg pana la ambasada in Londra ca sa fac acele procuri si nici pe cine sa rog de acasa sa aplice in locul meu pentru un buletin nou ca mai apoi sa mi-l trimita aici in manchester. stiti cumva daca as putea apela la alte selvicii nu neaparat la ambasada? unde sa nu fiu nevoit sa merg la ambasada si sa nu trebuiasca sa aplice altcineva in locul meu pentr un buletin nou si sa mi-l trimita ci sa platesc o taxa sau ceva si sa mi se trimita direct buletinul aici la adresa din manchester a nu fiu nevoit sa merg. help me please gen sa pot face totul online P.S sau chiar daca este singura cale sa merg o singura data la Londra si dupa sa mi se trimita buletinul aici sa nu trebuiasca nici sa aplice altcineva pentru mine acasa si sa nu trebuiasca sa merg nici eu a 2 oara. va rog cine a mai fost in situatia asta sa ma ajute macar cu un sfat.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Singura solutie este sa mergi la Ambasada sau la un Consulat si sa obtii un titlu de calatorie, acesta poate fi folosit pentru reintoarcerea in tara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru un act de identitate buletin sau pasaport, nu poate aplica nimeni in locul tau! Asta este legea!
Totul se face in persoana, de aceea este document legal personal.
Mergi la Ambasada Romana si cere-le un document sau o hartie la mana, care sa-ti permita intoarcerea in tara, de urgenta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru KatyEscu):

Problema este ca nu pot merge asta e ideea lucrezi si mi0as pierde jobul as fi frut ceva provizoriu ce sa folosesc 1 luna sa 2 pana primesc concediu ca sa pot merge acasa si sa aplic singur

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BigLike):

Nu exista nimic provizoriu sa poti folosii.
In plus, sa stai ilegal in Londra, risti sa fii arestat si deportat imediat in Romania, fara posibilitatea s ate mai intorici vreodata in Anglia.
Gandeste-te bine, ca nu exista nimeni sa te poata ajuta acum, un act de identitate este un lucru serios, mult mai serios decat orice job de pe fata pamantului, de ala depinde libertatea ta!
Oricum, acasa nu poti pleca fara un act de identitate, pentru ca, toate vamile prin care treci te vor legitima, ori tu esti ilegal, deci, risti sa te puna imediat la racoare.
Nu stiu daca tu constientizezi cat de grava este situatia ta, probabil ca nu, odata ce te doare atat de mult de un job, cand problema ta este ilegalitatea ta in Anglia si libertatea ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, trebuie sa te duci la ambasadă și sa le comunici ca ti-ai pierdut buletinul l. Ei vor suna la abasada romană să te identifice ( sunt translatori ) dupa acest procedeu ei iti vor da un act de identitate valabil 48 ore ca sa te poti intoarce in țară. Sper ca te-am ajutat sănătate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează