|

Salut!

Vreau ca la aceasta intrebare sa răspundă DOAR cine stie exact motivul.

In anul 2014 mi-am facut contul de Facebook, si acum la sfârșitul lui Iulie mi-a fost inchis pe motiv ca nu sunt eligibil sa utilizez Facebook, ok, mi-am facut alt cont pe alta adresa de email, alt numar se telefon (tot de al meu) si dupa maxim 30 de minute m-a deconectat de pe cont si mi-au zis sa le trimit o poza cu mine in care sa mi se vada foarte clar fata, ok, le-am trimis poza si dupa doua zile am incercat sa intru iar pe Facebook si vad ca a fost dezactivat permanent, ok. Am facut alt cont de Facebook (alta adresa de email, alt nr de tel) si dupa maxim 15 minute m-a deconectat si mi-a zis sa le trimit poza cu mine in care sa mi se vada foarte clar fata, le-am trimis si iar dupa doua zile mi-a fost dezactivat permanent. Am facut tichet sau ce e acela si le-am cerut un motiv exact. Mi-au spus ca nu sunt eligibil sa utilizez Facebook si ca aceasta decizie este permanenta. Dupa vreo doua sapt in care am stat fara Facebook, mi-am facut un cont de pe PC ul lui varul meu, acel cont a mers doua saptamani jumate, maxim. Dupa aceea, astazi, 25.08.17 acel cont a foat sters pe motiv ca nu sunt eligibil sa utilizez Facebook, la ultimul cont care a fost facut astazi, a fost setat ca am peste 18 ani.

Vreau sa imi spuna si mie cineva motivul exact pentru care patesc asta si ce trebuie sa fac. Multumesc!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Motivul este simplu, unul din prietenii tai te raporteaza la FaceBook!
Adica stie ca-ti faci cont si te raporteaza non stop.
In plus, daca nu ai 14 ani impliniti, nu poti sa-ti faci cont legal.
Faptul ca ai declarat ca ai 18 ani, nu inseamna nimic pentru ei, atata vreme cat tu ai aceeasi adresa de email sau numar de telefon, ei te gasesc imediat in sistemul lor si isi dau seama ca esti tot tu.

Raman la parerea ca, un prieten te raporteaza la FB de cum iti fac cont, unul care te uraste si te lucreaza pe la spate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ioneasca1001):

Am 17 ani. Fiecare cont de Facebook a fost facut cu alta adresa de email si alt numar de telefon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ioneasca1001):

Am 17 ani.
Fiecare cont a fost facut cu alta adresa de email si alt numar de telefon (confirmate).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru whealth):

Atunci este clar, prietenul /sau prietenii cu care vorbesti si le spui tot ce faci tu, iti fac figura, raportandu-te la FB.
Nu exista nimeni pe pamantul asta care sa se tina scai de tine, cu atatea emailuri si nr de telefoane si sa iti inchida contul imediat, doar daca nu cumva altii iti stiu fiecare pas pe care-l faci si cum iti faci alt cont, cum te raporteaza.

Pune-ti un nume fictiv la ID-ul din FB, dar la interior pune-ti numele adevarat cu datele reale, ca la nevoie sa poti sa te identifici la FB, ca esti tu cel care are contul.
Pana nu-ti setezi contul corect nu apela pe nimeni, nu spune la nimeni, eventual spune-le ca te-ai saturat sa iti faci conturi pe FB si ai reuntat./

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ioneasca1001):

Nu are cine sa imi raporteze contul. Nu am avut niciun prieten care sa stie ca mi-am facut cont de Facebook si dupa nici 15 minute sa se blocheze contul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează