|

Salut. Vreau sa imi iau un PS4, strict pentru jocuri. Vreau sa stiu ce este mai important, adica cum se monteaza sau daca este ceva mai important de care trebuie sa tin cont cand il iau. Este prima mea consola si nu am mai folosit vreodata o consola. Daca imi cumpar un joc, gen fifa 17, cum o sa mi se instaleze?

Si mai am o intrebare exista controler fara fir? Si cam la ce pret este?

Funda pentru cel mai complex raspuns si care imi poate oferi raspuns la toate intrebariile.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut! in primul rand atunci ca iti cumperi un joc de ex fifa 17, cum ai spus tu, daca il cumperi din magazin pe CD doar il bagi in ps4 si te joci, nu trebuie sa se instaleze nimic, dar daca iti cumperi jocul de pe storeul online play station atunci o sa se instaleze, instalarea nu are un timp fix depinde si de viteza internetului.In primul caz cel cu CD.ul doar salvarile jocului se salveaza pe ps4, astfel atunci cand te joci acelasi joc sa poti continua de unde ai ramas, dar in cazul al doilea si jocul si salvarile se vor salva pe consola.Al doilea lucru, ps4 cand il cumperi iti vine cu controller fara fir, la care vei primi si un fir care il conectezi la cotroler si la consola pentru a incarca respectivul controller.Sunt setupuri in care consola vine cu 2 controlare la fel dar daca tu iti cumperi doar cu un controler pe al doilea daca ai nevoie de el il cumperi, pretul unuia este in jur de 250 de lei. Daca mai ai nevoie de ajutor, poti sa imi scrii in privat.

| explică (pentru r7875567099998):

Multumesc mult pentru raspunsuri. Mai am cateva intrebari
1. Dupa ce incarc controlarul la consola, pot sa il folosesc fara sa mai fie legat de consola, nu?
2. Ce lucruri mai pot face pe consola infara de a ma juca?
3. Consola o pot conecta la orice televizor, sau are nevoie de unul mai performant ( Nici chiar sa fie televizor de ala mare), zic o plasma mai mica. Imi trebuie net la televizor sau ceva?
Multumesc anticipat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MinecraftDenisuk):

Deci dupa ce incarci controllerul il folosesti fara fir,hmmm nu iti trebuie un televizor extravagant,iti trebuie un tv care are iesire HDMI,pentru asta te uiti in spatele lui,dc nu sti cum arata HDMI cauta pe net, bine cu cat televizorul este mak nou claritatea si calitatea jocurilor este mai buna, dar nu cu mult, net nu iti trebuie la tv, consola vine cu wifi, conectezi consola la wifi dar pentru a juca online trebuie sa abonament ori pe 3 luni ori pe 6 ori pe un an intreg, stiu sigur ca pe un an costa 250 de lei "Play Station Plus"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru r7875567099998):

Ultima intrebare : Pot baga o tastatura fara fir la PS4? sa ma joc cu tastatura si nu cu controlerul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MinecraftDenisuk):

Sincer sa fiu, nu stiu daca te poti juca cu tastatura

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri: