|

Salutare! Am o problema cu un computer, nu pot sa instalez un program anti-virus. Nu ma lasa nici sa descarc de pe Internet: programe gen: Kaspersky. Am incercat sa instalez Avira - mi-a instalat pe desktop si apoi s-a sters...

Ce pot sa fac? Oare am virusi? Daca reinstalez Windows-ul o sa scap de ei?

PS: Raspundeti doar cei care va pricepeti, n-am nevoie de raspunsuri simple gen:-mergi cu el la service (la asta m-am gandit si eu).

PPS: Vreau sa mai spun ca am observat ceva ciudat la el cand incercam sa ma conectez la Internet prin stick de la RDS imi aparea Eroare R6002 - Run Time Error.Multumesc!O zi buna!

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cunosc problema ta, dar la antivirusul de la Microsoft -->MSE(Microsoft Security Essentials) virusii care i-am gasit la cineva pe calculator n-au comentat. Si tot asa era situatia, nu mergea mai nimic downloadat de pe net, si nici antivirusii nu mergeau instalati. Dar se pare ca MSE e nou iesit, iar acei virusi nu stiau cum sa-l stopeze si p-asta. E un antivirus gratuit si smecher de la Microsoft. Eu zic sa incerci si acest antivirus...am impresia ca multi nici n-ati auzit de el. Daca nu-ti merge nici cu asta atunci faci ce a zis BRO-...

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Reinstaleaza WIn si imediat instaleaza un antivirus. Ar trebui sa fie ok, daca e doar un virus mediu de periculos. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| explică:

Am reusit sa scap de virus, era un virus de tipul Tanatos M. (virusul asta blocheaza toate programele de instalare de antivirus, chiar si pe net, paginile legate de antivirusi sunt blocate), dar am descoperit un program AVG antivirus(cred ca ultima editie, 9. 0 scrie pe ea) si am reusit sa pacalesc virusul si sa scap de el, apoi totul a decurs normal...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Esti virusat. Ori bagi un CD bootabil de pe care rulezi antivirusul (adica fara sa incarci windows-ul ca sa nu mai fie virusul activ), ori razi tot si reinstalezi sistemul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu de la avg am avut problema

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred ca e neaparat de la avg ...eu am avut eset nod 32 si tot am probleme

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Si eu am aceeasi problema. Cel mai bine e sa iti reinstalezi windowsul sau daca nu, incearca cu un antivirus pus pe un stick sa vezi daca iti merge... Daca nu, reinstalezi si ai scapat, succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează