|

Salutare TPU! Am o problema cu leptopul, dintr o data, a inceput sa mi se blocheze (sa-mi frameze) foarte tare. Am pus windowsu iar crezand ca aia e problema, dar degeaba. Aprind laptopul se blocheaza cand trebuie sa bag parola, daca nu, merge totu bine maxim 10-15 minute, dupa aia se blocheaza tot. Il inchid din buton si cand ii dau drumu se blocheaza la parola... ce poate fii? Precizez ca numai am pasta termo conductoare de aia la procesor de 2 ani. Aia sa fie problema? Multumesc!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Virus sau un hacker iti controleaza laptopul instaleaza 5 antivirusuri si pornestele pe toate odata vor sterge orice corp strain din laptop.

| explică (pentru AndreiWolf):

Am sa incerc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

De asta exista service it sa mergi la el, nu te baga in el ca il strici

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De cand iti face asa? Ai formatat toate partitiile cand ai reinstalat windowsul? Intra in BIOS si uita-te la temperaturi si la harddisk (daca il recunoaste). Daca temperaturile sunt anormal de ridicate inseamna ca trebuie desfacut si curatat la un service autorizat. In zcazul in care nu-ti vede Hardul e posibil sa aiba BAD-uri si sa fie pe duca. Cel mai bine este sa mergi la un service autorizat, dai un ban dar stii ca te rezolva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Lands0fMancunia):

Intr-adevar nu am formatat toate partitiile cand am reinstalat windowsu, am pus si un antivirus si nu gaseste nimic... plus ca eu mai am un hard extern si am gasit 2 foldere ciudate in el... gen ( 61djxuwbwbr6ejcjw)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează